|
|
|||
|
|||
![]()
Ατυχία, και νομίζαμε ότι ξεμπέρδεψες
![]() Θα εφαρμόσεις θεραπεία με αντιβιωτικά ή / και αλάτι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Βέβαια το κακό είναι πως δεν είμαι σίγουρη 100% όσων αφορά την αρρώστια.. Έχεις δίκιο πάντως,η ύπαρξη μόνο της γυάλας για καραντίνα δεν αποτελεί εγγύηση..και δε σου κρύβω πως είναι και η πρώτη φορά που ανησύχησα και για μετάδοση σε μένα..δεν διάβασα και λίγα αυτές τις μέρες.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evina : 01-10-13 στις 18:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα,με τα ψαρια αυτα συμβαινουν δυστυχως...
δεν ειναι και παρα πολλα αυτα που μπορεις να κανεις. εδω εμενα μου εκλεψε πουλι το ψαρι που τοχα εξω στη λιμνη ολο το καλοκαιρι ![]() θελω να πω οι στραβες συμβαινουνε.ποσο μαλον οταν προκειται για ασθενεια,που εξαρταται απο παρα πολλους παραγοντες.απτο ποσο ταλαιπωρημενα ητανε τα ψαρια στο πετσοπ,μεχρι χιλια δυο.τη διατροφη τους,το νερο τους,τα γονιδια τους κλπ. αλλα οσον αφορα εσενα,καλυτερα να ανησυχεις,παρα να μην προσεχεις.ειναι πολυ σπανιο να συμβει κατι,αλλα φυλαγε τα ρουχα σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι εγω που εχω cpds είναι σαν να μην εχω....με την έννοια ότι τα βλέπω σπανια!! Μάλλον φοβούνται τα white cloud minnows ![]() Η επόμενη φορα, ευχομαι κι εγω να ειναι για παρουσίαση. Ειτε είναι cpd είτε κάποιο άλλο ψαράκι που σ αρέσει
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πόσα CPD & πόσα 'συννεφάκια' έχεις; Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (για να μην χαλάσουμε το θέμα... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΤΡΟΦΗ CPD (GALAXY RASBORA) | ChocolatePuma | ¶λλα ψάρια Ασίας | 2 | 13-11-12 10:45 |
rasbora galaxy | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-11-11 20:40 |
Galaxy Rasbora - Celestichthys margaritatus | takis07 | ¶λλα ψάρια Ασίας | 21 | 20-07-11 15:40 |