|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Aπο εμπειρια καθαρα και μόνο,οταν ταίζεις κατεψυγμενο καλυτερα να εφαρμοζεις την μεθοδο με το τάισμα με το χέρι να κρατάς το κομματι στο χερι και να ερχονται οι δίσκοι να την τρώνε απο εκει ετσι και πολύ πολυ τροφη δεν θα πεφτει κάτω και μπορεις να δεις ποιοι τρωνε πιο καλα και οταν χορτάσουν το υπόλοιπο στα σκουπίδια και οχι στον πάτο του ενυδρείου,εγω έτσι ταίζω τους δικούς μου και δεν έχω πρόβλημα με πολλες βρωμιες στον πυθμενα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Βορειας Αμερικης. | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-11-13 19:49 |
450 λιτρα Ν. Αμερικης ιχθυοσυνθεση | mmamatsis | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-12-12 09:34 |
Βιοτοπικo Νοτιου Αμερικης | aquaworld | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 09-10-12 21:27 |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |