|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετα φταινε οι γιατροι!! Εδω μας λεει οτι αντι για αντιχλωριο εβαλε βακτηρια ![]() Βαλε μια σειρα και πες μας για να σε βοηθησουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ηλία πες μας τι ακριβώς έκανες χθες, βημα βήμα... Συνηθως η αιτία ειναι μπροστά μας ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά. Δεν χρειάζεται να φωνάζετε, και σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείχνετε. Δεν αναφέρθηκα λεπτομερώς στη διαδικασία αλλαγής νερού, γιατί κατά τη διάρκειά της έγιναν τα ίδια που που γίνονται κάθε φορά. Σε δοχείο, προστέθηκαν δέκα λίτρα νερού, στο οποίο προστέθηκε αντιχλώριο, tetra aqua safe. Το νερό προστέθηκε στο ενυδρείο δύο ώρες, περίπου, μετά και αφού είχε φτάσει στην ίδια θερμοκρασία με αυτή ρου νερού του ενυδρείου. Δεν είπα ποτέ πως έριξα βακτήρια, αντί για χλώριο. Προστέθηκαν και βακτήρια. Συγκεκριμένα 5 ml tetra safe start. Απαιτούνται πέντε ml για κάθε έξι λίτρα νερού αλλαγής. Δηλαδή έπεσε αρκετά μικρότερη ποσότητα από την αναγκαία (και σίγουρα από την επιτρεπόμενη). Τέλος θέλω να πω πως η ευγένεια κάτι αυτονόητο. Πάντα οι συζητήσεις μου υπερβαίνουν το αυτονόητο, και γενικότερα , και στο σοβαρό αυτό forum.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος cory - Ρυθμός εισαγωγής ψαριών | ioannis_79 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-03-11 03:14 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών!!! | MiziGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 01-05-07 06:59 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! | ASCCO1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-01-03 14:19 |