|
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε τις εχω ξεχασει ηδη.......ισως σε καποιο μεγαλυτερο στο μελλον!!!!!σε ευχαριστω για ολες τις συμβουλες.....
|
|
||||
|
||||
![]()
προχώρα το. Στην πορεία προσθέτεις πέτρες και κέλυφη αν χρειαστεί
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι να βγαλω τελειως το ξυλο απο μεσα τι λετε???
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως σας φαινεται???εν αναμονη του επιπλου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρείτε τις διαφορές παίζουμε????
![]() Τελικά αποφάσισες να το αλλάξεις τελείως? - Εχεις βάλει πλάτη?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου αρεσει το στησιμο...οι πέτρες δείχνουν σαν να ειναι αφύσικα στερεωμένες-στοιβαγμενες να ακουμπανε στην πλατη του ενυδρείου..προτίμησε κατι που θα ξεκιναει ομοιόμορφα απο κατω και οσο ανεβαινει θα μικραίνει...ετσι θα δώσεις και ωραίο οπτικό αποτέλεσμα..αλλα και θα εινια πρακτικό για τα ψάρια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια σε αρχαριο. | Γαβριλος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 19-12-12 15:47 |
βοηθεια σε εναν αρχαριο. | antonis 1979 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-07-12 19:11 |
Μονομαχος για αρχαριο!Λιγη βοηθεια | lary7 | Bettas | 9 | 19-12-11 11:54 |
Βοηθεια σε Αρχαριο.... | isaias1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 10-12-10 11:42 |
Το πρωτο μου ενυδρειο (βοηθεια σε αρχαριο) | georot1981 | Malawi | 63 | 23-10-09 14:17 |