|
|
||||
|
||||
![]()
To αποσταγμενο οπως αναγραφει και πανω δεν ειναι ποσιμο. Το οτι παλιοτερα δεν ειχες προβλημα δε παει να πει οτι ειναι ασφαλες.
|
|||
|
|||
![]()
οκ συγνωμη οτι ακουω το κανα απλα απελπιστικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Το απεσταγμενο δεν προοριζεται για ανθρωπινη χρηση, οποτε δεν θα το εμπιστευομουν για τα ενυδρεια μου. Δεν ξερεις κατα ποσο αυστηρος ειναι ο ελεγχος παραγωγης (επειδη δεν ειναι ποσιμο), ουτε τον ακριβη τροπο αποθηκευσης. Υπαρχει παντα κινδυνος να δημιουργησει μεγαλα προβληματα σε ζωντανα.
Λυση για αυτη την περιπτωση, ειναι η αντιστροφη οσμωση. Αλλα γιατι να μη βαλεις μονο βρυσης? Ζωοτοκα εχεις. Και 8.5 να ειναι το ph, μια χαρα θα ειναι τα ψαρια σου (να μην πω και καλυτερα). Τα guppies μεχρι και σε υφαλμυρο ζουν, οποτε κανενας λογος να το μαλακωσεις. Η θερμοκρασια ολο το καλοκαιρι μεχρι που εφτασε? Εχεις συστημα ψυξης? Γιατι αν εφτασε σε υψηλα επιπεδα, σιγουρα θα ηταν και ταλαιπωρημενα τα ψαρια σου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το να ελεγχεις, ομως, η θερμοκρασια σταθερη δεν μενει. Πως τη μειωνες δηλαδη και ποσο εφτασε maximum?
|
|||
|
|||
![]()
Κοίτα σταθερη δεν ξερω αν ήταν που το ελεγχα συνηθως πρωι και μεσημερι δεν ανεβαινε απο τους 28 και εχω δυο θερμόμετρα σε μια αλλαγη θυμάμαι μονο να επεσε στους 27 το εχω το ενυδρςειο σε χωρο δροσερο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρησεις σου ειναι που με ανησυχουν λιγο, βλεποντας λιγο καλυτερα. Αν οντως εχεις NO2, το φιλτρο σου ειναι αστρωτο. Αμμωνια δεν ξερουμε αν εχεις και τα νιτρικα δεν ξερουμε ποσα ειναι, αφου μετρας με στικς.
Πολλοι μπορει να ειναι οι λογοι του κακου, αλλα με τις μετρησεις μπορουμε να κανουμε μονο υποθεσεις, αν δεν εχουμε ακριβεια. Και σιγουρα ειναι ισως το βασικοτερο σημειο για να σταθουμε. Το φιλτρο το καθαριζεις καπως και πως? Τι φιλτρο εχεις και τι εχεις μεσα? Κατι που μπορει να εβλαψε τη βιολογια σου? Για παραδειγμα, μια μεγαλη διακοπη ρευματος?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννα και θανατοι!!! | manos_samos | Ζωοτόκα | 6 | 12-04-11 22:12 |
ξαφνικοι θανατοι! | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 21-03-08 21:27 |
Ξαφνικοι θανατοι | IRENE | Ζωοτόκα | 11 | 14-11-06 00:19 |