|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα ενα φιλτρο ακομα κοστιζει οσο 3 σαμπ...
|
|||
|
|||
![]() μονο τα τζαμια, αν βαλεις κατασκευη, σωληνες, μουφες, διακοπτες, αντλια επιστροφης, τρυπες στα τζαμια του ενυδρειου, τοτε ενα σαμπ ολοκληρωμενο για λειτουργεια κοστιζει πανω απο 2 φιλτρα. αν θα βαλουμε και την απωλεια θερμοκρασιας που εχει τοτε κλαφτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τη θερμικη απωλεια συμφωνω, κατι κερδιζεις κατι χανεις... Τα υπολοιπα δεν εχουν πραγματικα μεγαλο κοστος αλλα "κοστος" σε ωρες εργασιας για να γινουν... Οσο για το τρυπημα, προσωπικα εχω diy overflow. Δε λεω οτι ειναι καλυτερο απο ενα σωστα τρυπημενο ενυδρειο, αλλα προσωπικα εχω μια φοβια με τρυπες στα τζαμια (μια φορα το εκανα με dreamel και ακριβως μολις τελειωνε το τρυπημα ραγισε το τζαμι και βλαστημαγα ολη μερα) και απο τη στιγμη που εχω μπολικη richia και το εχω καλυψει και δε φενεται ειναι για μενα μια χαρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίτρα ανά ώρα | PanosP | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-12-10 12:34 |
7 λίτρα | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 01-03-10 16:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |