|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε προς θεου δεν το ειπα απο κακη αποψη!και αν οντως δεν ειναι βαμενες γιατι την εχω παθει με blue pearl που ξεβαψανε σε μια βδομαδα,τοτε αξιζουν τα λεφτα τους!καλη επιτυχια να εχεις στην προσπαθεια σου και αναμενουμε φωτο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω τις εχω παρατηρήσει όταν τις έχεις σε σκληρό νερό παίρνουν πιο σκούρο μπλε χρωμα... Είναι γαρίδες οι οποίες τα χρώματα εξαρτώνται από τους παραμέτρους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στις μπλε αναφέρομαι, μην γίνει καμια παρεξήγηση
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι λάθος μου πλέον απο Neocaridina heteropoda var black εχουν γίνει Neocaridina davidi var black. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια Φώτο μόλις κινάνε βουτιά είναι λίγο χάλια μαύρο χαλίκι μαύρη γαρίδα ….ότι φαίνεται ….κλείνω φώτα και πάω για ύπνο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σε χαλαζιακη λευκή πιστεύω θα έκαναν καλύτερη αντίθεση.. Τα μικρά τούς θα έκαναν μπαμ..
3dpg.gr/3D Printers Greece 30lit amano-red cherry shrimp 60lit blue pearl shrimp 130lit hi-tech φυτεμένο RIP Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimbit22 : 26-09-13 στις 08:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανέφερε το άρθρο κάτι συγκεκριμένο
Απλά έλεγε πως το μπλε χρώμα το πετυχαίνουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής και μόλις αλλάξεις τις τροφές (στην ουσία όταν βγουν στην αγορά) το χρώμα χανεται
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τις χαίρεσαι τις γαριδούλες!
![]() Πρόκειται για άλλο ένα είδος επιλεκτικής αναπαραγωγής από την Neocaridina Heteropoda.(προσοχή στον υβριδισμό είναι κρίμα να χαθεί το μαύρο χρώμα). Να ξαναυπενθυμίσω το θέμα με το χρώμα στις γαρίδες... τον κύριο λόγο έχουν τα γονίδια. Οι εξωτερικοί παράγοντες(παράμετροι, τροφές) μπορούν να ενισχύσουν το χρώμα αλλά αν δεν υπάρχει το γονίδιο όσο καρότο και να ταΐζεις τις red cherry wild form ποτέ δεν θα γίνουν sakura. Περιμένουμε updates και καλύτερες φώτο φυσικά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και επειδή είπα ότι είχα πάει για χαλαζιακι άμμο αλλά πήρα τις γαρίδες ! δεν είχα πάρει την άμμο !χθες λοιπόν σταμάτησα σε μάντρα οικοδομικών υλικών!(Κλεισθένους πάλι) ρωτώντας αν έχει χαλαζιακη άμμο?
Και ναι είχε !ρωτώ και την τιμή συσκευασία κοκομετρια 1-2 25 κιλά συσκευασία 8,60 η τιμή της! (Κλεισθένους 278 γέρακας) λογικά ενδιαφέρονται και άλλοι Όσο για τις γαριδουλες είχα 1 απώλεια οι υπόλοιπες σουλάτσαραν πάνω στην moss που έριξα μέσα Φωτογραφίες δεν έχω ανεβάσει ακόμα (έχει αρκετές αλγείς και δεν βγαίνουν καλές!) Αλλά τις υπόσχομαι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |