|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶σε βρε Μιχάλη το παιχνίδι είναι χαμένο διεθνώς και δεν φταίνε φυσικά αυτοί, που δεν είναι και υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τι παίζει στην περιοχή μας.
Εμείς πχ γνωρίζουμε τι γίνεται μεταξύ Αιθιοπίας και Ερυθραίας? ![]() Αλλά ας μην ανοίξουμε τέτοιο θέμα. Νομίζω ότι είναι ικανοποιητικό ότι έδειξαν κατανόηση και έκαναν την διόρθωση. Πάμε για συμμετοχές και πρωτιές! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω πιστευω οτι πρεπει να τους γινει ακομα μια διευκρυνιση, γιατι πρεπει να ξερουν. σε λιγο θα μας λενε οτι εκει φτιαχνουν και μπουγατσα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Dimis για την κινηση. Εστω και αυτο, κατι ειναι ετσι που τα εκαναν.
|
||||
|
||||
![]()
Για να βλέπω κάνα αφρικάνικο στον διαγωνισμό
![]() Αφρικανούλες μου ![]() έχουμε πολύ όμορφα ενυδρεία και μπορούμε να πάρουμε καλές θέσεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως ετοιμαζομαι να βραδιασει να βγαλω καμια καλη φωτο και βουρ!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι,ετσι...
Ο διαγωνισμος αυτος θα ειναι απο τους κορυφαιους που εχουν γινει παγκοσμιως και ειδικα στα βιοτοπικα ισως οτι καλυτερο εχει γινει. Ας δειξουμε οτι και στην Ελλαδα το επιπεδο ειναι σε καλο επιπεδο. Εχουμε πολυ καλα ενυδρεια και πρεπει να τα δειξουμε,δεν εχει σημασια η πρωτια αλλα το χομπυ.
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ειναι και προς θεου αν τα βαζουμε μαζι τους...απλα τους παρακολουθουμε και μαθαινουμε
------------------------- Μολις εστειλα!! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 26-09-13 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-01-11 16:46 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |