|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι σιγουρος αν επιτρεπεται
αλλα αν ειναι ετσι πες μας εδω για να μαθουμε ολοι γιατι το βλεπω να τρεχουμε για να τις προλαβουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και βεβαια επιτρεπεται βρε παιδια...
|
||||
|
||||
![]()
αντε βρε πες ποιο μαγαζι εχει τετοια ποικιλια (για να πασχει πο ελειψη γαριδων σε λιγες μερες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κράτησα επιφύλαξη σκόπιμα ! επειδή αναφέρθηκα δυο φορές σήμερα !
Ως μαγαζί έχει δηλώσει σε μένα ότι θέλει να γραφτή και στο φόρουμ. Τον έχω παροτρύνει αρκετά θα έλεγα! Δεν το έχει κάνει ακόμα! εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να το γράψω και τρίτη φορά! Λ. KΛEIΣΘENOYΣ 271 zoo planet Και αναγράφω στην αρχή ότι πήγα να πάρω άμμο! Και ότι έστηνα γαριδαδικο για πορτοκαλί γαρίδες που έγιναν μαύρες ! |
|
|||
|
|||
![]()
πες ομως και την τιμη τους γιατι μπορει να ειναι μαυρες αλλα η τιμη χτυπαει κοκκινο 8,80ευρω η μια!τουλαχιστον ξερουμε αν ειναι δυσκολες γαριδες και αν αναπαραγομται σε γλυκο νερο???
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό...η προσαρμογή!!
![]() Είδος?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά πρέπει να έχουν φέρει τις
Neocaridina heteropoda var black η μπορεί και τις Caridina cantonensis sp. "Black Tiger". Δεν γνωρίζω κάποια άλλη ![]() Η πρώτη είναι σαν τις red cherry, η δεύτερη θέλει ειδικές παραμέτρους και θερμοκρασία έως 23c .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Το ρωτάω γιατί στο παρελθόν..κάτι blue...ξέβαφαν)
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές πρέπει να είναι... παραλαγή των red cherry ως προς το χρώμα... έφεραν και στη Φλώρινα και τις έχουν στα 7 ευρώ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θέλω να βάλω επιπλέον 1….2? λάμπες… | kilo_me | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 23-06-10 19:22 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |