|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα δεν εχω σκεφτεί το πάω πολυ σιγα με πολυ ψάξιμο για να γίνουν ολα όπως πρεπει, στους χρωματισμους διαφερουν έτσι δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχουν πολλά χρώματα, χωρίζονται σε τρία είδη τα pterophyllum scalare τα κοινά σκαλάρια, τα pterophyllum altum τα οποία είναι πανέμορφα αλλά θέλουν ενυδρείο 70 εκατοστά ύψος και γύρω στο 1,50 μέτρα μήκος, και το τρίτο είδος το pterophyllum leopoldi για το οποίο δεν ξέρω πολλά, μόνο ότι είναι πολύ επιθετικά μεταξύ τους και πολύ σπάνια στην αγορά. Στο ενυδρείο σου ( απότι υπολόγισα είναι 476 λίτρα δηλαδή 410 λίτρα περίπου καθαρά θα σου πρότεινα να βάλεις μία εφτάδα από τα κοινά σκαλάρια, και όταν ενηλικιοθούν και κάνουν ζευγάρια κρατάς το ένα ή και τα δύο ζευγάρια και τα άλλα τα χαρίζεις, τώρα από άλλα ψάρια που θα μπορούσες να βάλεις θα σου πούνε οι εμπειρότεροι, καλή συνέχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]() Ηρθαν τα πάνω κάτω!! Χαχαχα!!! ------------------------- Χωρίς πλακα οποίος ξέρει πως να την φέρω στα ίσια της να μου πει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas ate : 25-09-13 στις 20:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶νοιξε την εικόνα σου με την ζωγραφική και πήγαινε - εικόνα - αναστροφή/περικοπή και επέλεξε περιστροφή κατά γωνία 180 μοίρες .. Save και είσαι έτοιμος ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τωρα καλητερα! Και η βάση απο το νέο ενυδρειο! ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas ate : 25-09-13 στις 21:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοειται οτι θα βαλεις ταβλα για να πατησει ο πατος του ενυδρειου, ετσι?
Είναι σταθερο το επιπλο?
|
||||
|
||||
![]()
Το επιπλο ειναι με σίδερο 8χ4 3χιλ με ενισχύσεις στο κέντρο απο οτι μου είπε ο Μάστορας αντέχει μέχρι και 1,5 ton . Φυσικά και θα μπει και ξύλο και ένα κομμάτι φελιζολ 2 cm.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|