|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα είναι να το παρατήσεις. Παίζει να είναι όπως το είπες να μη κάθεται η σιλικόνη πάνω στη ριτίνη καλά.
Μπορείς με κάποιο τρόπο να την ξύσεις ή να το περάσεις το τζάμι και από την εξωτερική πλευρά στις ενώσεις με σιλικόνη??? |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω μπαλώσει αρκετες φορές.. Είναι πλέον προφανές οτι δεν συνεργάζονται τα δυο υλικά..
Γιατί να ανοίξει το ενυδρείο, απο την στιγμή που το νερό δεν έρχεται σε επαφή με το ξύλο?
|
||||
|
||||
![]()
....
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που είπα αν δε το κατάλαβες είναι εκεί που κάνει το "δοντι" απ την έξω πλευρά να το πλακώσεις στη σιλικόνη. Μπας και...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκεί το δόντι η σιλικόνη έχει μπει απο την εξωτερική πλευρά, αλλα όχι τόσο για μόνωση, όσο για αισθητικούς λόγους..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δε μπορείς να δεις ακριβώς από που χάνει? |
|
||||
|
||||
![]()
Το σχήμα είναι τομή..
Η κάτω σιλικόνη είναι αυτή που μπήκε για το κόλημα, και η άλλη μπήκε μετά για να μην φαίνεται τρύπα.. Το θέμα είναι οτι μπορεί η διαρροή στην εσωτερική σιλικόνη να είναι σε τελείως διαφορετικό σημείο απο αυτό που βλέπω εγώ στην εξωτερική σιλικόνη ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
μικρά guppy, μάλλον δεν τρώνε ! | smartcdi | Ζωοτόκα | 8 | 05-04-10 18:47 |
Χάνω τα ψάρια μου απο Ich, μάλλον... | dimitris155 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 27-02-09 10:12 |
Κατασκευή Ξύλινο καπάκι | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-07-05 18:23 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |