|
|
|||
|
|||
![]()
εννοεις οτι η ψαροσυνθεση της tanqnyika ταιριαζει πιο πολυ στα λιτρα μου???
|
|
||||
|
||||
![]()
Και malawi πιστευω μπορεις να κανεις ενα χαρεμι με labido
|
|||
|
|||
![]()
καμια πρωταση για διαμορφωση γιατι λογω χωρου το ενυδρειο το εκανα 80χ40χ65, οποτε εχει πολυ υψος που δε ξερω πως να το καλυψω ωστε να ειναι ομορφο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενε τους αφρικανους αν και νομιζω οτι θα σου κανουν παρατηρηση για το μηκος του ενυδρειου.
|
|||
|
|||
![]()
καθε παρατηρηση δεκτη, ετσι κι αλλιως γι αυτο βρισκομαστε εδω, να προλαβαινουμε λαθη που θα εχουν αντικτυπο στα ψαρακια μας.....αν δε κανει το μηκος μου για tanqanyika θα παμε σε κατι αλλο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ άβολο το μέγεθος του ενυδρείου, κυρίως γιατί δεν έχει μήκος.
Αυτό σε περιορίζει στον αριθμό των ειδών που θα βάλεις. Επίσης θα έχεις πολύ ανεκμετάλλευτο χώρο στο ύψος. |
|
|||
|
|||
![]()
ναι δυστυχως το σημειο που πρεπει να μπει δεν ειχε παραπανω μηκος οποτε του εδωσα υψος κατι που τελικα αποδικνειεται λαθος μεγαλο.......οποτε θα με συμβουλευες να μη το προχωρησω σε tanqanyika???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια σε αρχαριο. | Γαβριλος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 19-12-12 15:47 |
βοηθεια σε εναν αρχαριο. | antonis 1979 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-07-12 19:11 |
Μονομαχος για αρχαριο!Λιγη βοηθεια | lary7 | Bettas | 9 | 19-12-11 11:54 |
Βοηθεια σε Αρχαριο.... | isaias1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 10-12-10 11:42 |
Το πρωτο μου ενυδρειο (βοηθεια σε αρχαριο) | georot1981 | Malawi | 63 | 23-10-09 14:17 |