|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ ότι πρέπει να διαθέτεις άλλο ένα μεγάλο ενυδρείο (~80λτ) κλπ διότι τα σκαλάρια είναι μεγάλα ψάρια, ιδίως τα δικά μου. Είναι πιο μεγάλα από αυτά που φαίνονται στο προφίλ μου. Διακοσμητικά δεν έχω. Είναι όλα φυσικά. Φυτά και ρίζες Αμαζονίου κ.λ.π.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εννοω διακοσμητικα φιλε μου...πχ αν γεννήσουν σε φυλλο ανουμπιας το κόβεις και το μεταφερεις στη γεννηστρα
![]() απαραίτητο δεν ειναι να ειναι ενυδρειο..μπορεί να ειναι ενα μεγαλο κουτί αποθήκευσης απο τα ΙΚΕΑ.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι είναι το ...μεγαλο κουτί αποθήκευσης απο τα ΙΚΕΑ και η ... γλαστρολιμνη.
Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να πετύχει κανείς συνθήκες ιδανικές για τέτοια ψάρια.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το κουτι
![]() επισης διπλα απο το κουμπακι ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Θα δεις το κουμπακι ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ..εκει θα βρείς παρα πολλα θεματα για σκαλάρια που γέννησαν και εχεις το χρονο να τα μελετήσεις... τα ψάρια σου ειναι γεννημένα σε νερό βρυσης..οποτε δεν θέλουν κια τιποτα τραγικές συνθηκες περα απο ΣΤΑΘΕΡΕΣ τιμες στο νερο και καθαρό νερακι... |
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Θα το ψάξω και τα ξαναλέμε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρίτη γέννα με σκαλάρια και τίποτα!!! | Νοτιοαμερικάνος | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-09-13 18:00 |
Γέννα σκαλάρια! Απορίες!!! | Immortal | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 30-12-12 12:36 |
Πρωτη γέννα σκαλάρια!!Αποτυχια.... | dimitrisemm | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 02-09-10 16:24 |
Γέννα Σκαλάρια! | Xapns | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 05-05-10 08:31 |
Γέννα Σκαλάρια...Βοήθεια!!!! | *claire* | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-09 09:46 |