|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Από αρτέμια μπορείς να πάρεις και αυτή που είναι έτοιμη http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2042, τα μικρά κατά 60-70% στα έφαγαν τα τέτρα, κατά 30-40% τα έφαγαν οι γονείς είτε από στρες είτε επειδή είναι άπειροι, κατά τ'άλλα συμφωνώ σε ότι σου είπαν οι υπόλοιποι και ειδικά αυτό με το φωτάκι το βράδυ πρέπει να το κάνεις αν δεν θες να ξυπνας κάθε φορά μετά από γέννα και να βλέπεις ότι δεν υπάρχουν πλέον αυγά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω τους εβαλα κατι σταγονες που ειναι τροφη για μωρα και ειχε αρτεμια και δεν τρωγανε.... φαγανε μολις τους εβαλα νεοεκκολαφθεισα αρτεμια ζωντανη... ------------------------- Παράθεση:
http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2085 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 19-09-13 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλος από εδώ μέσα τάισε τα μικρά του σκαλάρια με αυτή και έφαγαν, αυτήν την τροφή του την πρότεινα σε περίπτωση που δεν έχει πολύ χρόνο για να φτιάξει φρέσκια , αλλά γενικώς η φρέσκια αρτέμια είναι η καλύτερη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σπάνιες οι περιπτώσεις που τα νεογνά τρώνε τριμμενη τροφή ή ''ψοφιους'' ναυπλιους αρτεμιας...
παίζει παντως και το ενδεχόμενο(και αν κάνω λαθος να με διορθώσει καποιος),του ''αδύναμου γονιδίου'' (απο πλευρας αρσενικού)...δοκιμασε αν σου δωθει η ευκαιρια,να απομονώσεις τους γονεις σε γεννηστρα,και αφου γεννησουν και βγουν ουρίτσες να τους μεταφερεις αλλου και να τα μεγαλώσεις μονος σου ... ![]() σε γεννηστρα βγήκαν ολες επιτυχημένες και με νερο βρυσης μαλιστα... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις από όλους.
Πάντως το να μεταφέρεις σκαλάρια γονείς σε γεννήστρα κ.λ.π. είναι αδύνατον. Διότι θέλεις ένα κανονικό ενυδρείο >80 λτ. Ούτε να μεταφέρεις νεογέννητα μπορείς λόγω της ευαισθησίας τους. Μάλλον θα πρέπει να απομακρυνθούν οι υπόλοιποι συγκάτοικοι. Πάντως στη δική μου περίπτωση όταν έχουν γεννήσει τα σκαλάρια μου, είναι πολύ επιθετικά και τα tetra neon τρέμουν από το φόβο τους. Είναι εκτοπισμένα σε μια γωνιά και δεν πολυμετακινούνται. Θεωρώ πολύ δύσκολο να επιτέθηκαν το βράδυ στα νεογνά. Και έχω και ένα μικρό φωτάκι όπως ανέφερα χθες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοώ ότι πρέπει να διαθέτεις άλλο ένα μεγάλο ενυδρείο (~80λτ) κλπ διότι τα σκαλάρια είναι μεγάλα ψάρια, ιδίως τα δικά μου. Είναι πιο μεγάλα από αυτά που φαίνονται στο προφίλ μου. Διακοσμητικά δεν έχω. Είναι όλα φυσικά. Φυτά και ρίζες Αμαζονίου κ.λ.π.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρίτη γέννα με σκαλάρια και τίποτα!!! | Νοτιοαμερικάνος | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-09-13 18:00 |
Γέννα σκαλάρια! Απορίες!!! | Immortal | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 30-12-12 12:36 |
Πρωτη γέννα σκαλάρια!!Αποτυχια.... | dimitrisemm | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 02-09-10 16:24 |
Γέννα Σκαλάρια! | Xapns | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 05-05-10 08:31 |
Γέννα Σκαλάρια...Βοήθεια!!!! | *claire* | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-09 09:46 |