|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα και υπερπληθυσμο να έχεις στο ενυδρείο, με το φάρμακο το μονο που θα καταφέρει ,ειναι να ανεβάσει απότομα αμμωνία, από τον θάνατο ολων αυτών! ![]() Τα πλανάρια δεν κάνουν κακό στα ψάρια, σε γαρίδες και γονο μόνο μπορει να τα στριμώξει.. Υπάρχει και συγκεκριμένο φάρμακο , γι αυτά τα οποία δεν επηρεάζει βιολογια, γαριδες , σαλιγκαρια και ψάρια. Ειναι της benimachi Νο planaria. χαχα μόνο εσυ ...που το βρήκες αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να γράψω ρε συ???
"Το κουμπί είναι εκεί...και κάνει θαύματα"??? ![]() Αφού μερικοί μόνο το βλέπουν ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Είχαν εμφανιστεί και σε μένα, σε φυτεμένο ενυδρείο.
Οταν έβαλα σύστημα co2 εξαφανίστηκαν. Δεν ξέρω αν είχε σχέση ή ήταν τυχαίο αφού εκείνο το διάστημα ήταν καλοκαίρι και δεν τάιζα σχεδόν καθόλου. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά χθές το βράδυ τα πλανάρια διπλασιάστηκαν !!! έχοντας λοιπόν στην κατοχή μου μερικά κουνουπόψαρα είπα να δοκιμάσω να βάλω μέσα μήπως και φάνε κανενα....έβγαλα λοιπον το μονομάχο , τον έβαλα σε ένα αλλο μικρο ενυδρείο και έβαλα 6 κουνουπόψαρα μέσα .....σε μισή ώρα δεν ειχε μείνει τίποτα !!!!!!!!!! τα έφαγαν όλα !!! θα τα αφήσω 2-3 μέρες ακόμη και θα κάνω αλλαγη νερού καθε 2 μέρες το 60 % .....
|
|
||||
|
||||
![]()
αστα βρε, ζωντανη τροφη ειναι... εδω παρακαλαμε να φτιαξουμε βιοτοοπους με μικροοργανισμους της προκοπης (καλα τα πλαναρια δεν ειναι και η νουμερο ενα πηγη πρωτεινης αλλα απο το τιποτα καλα ειναι) κι εσυ καθεσαι και σκας?
αν ποιασεις και τιποτα δαφνιες η κωπηποδα του γλυκου ενδιαφερομαι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Για τους τύπους και μόνο θα αναφέρω το δικό μου τρόπο που αντιμετώπισα τα πλαναρια !
Έβγαλα τις γαρίδες και τα anentome Helena σε ένα δεύτερο ενυδρείο και τα έκαψα με αμμωνία! Έβαλα μέσα βέβαια και ότι φυτό μπορεί να είχε πάνω του πλαναρια ! Οπότε ενίσχυσα βιολογία (στρώσιμο αμμωνίας) ενίσχυσα τα νιτρικά στα φυτά! Και πλαναρια δεν βλέπω πλέων (τα αφιλότιμα μέχρι και απλωτές κανανε και μου ζήτησαν μέχρι και εξέδρα να κάνουν μακροβούτια!) |
|
||||
|
||||
![]()
τα κουνουπόψαρα κανουν θαύματα με τα πλανάρια !!! με εσωσαν για αλλη μια φορα !! σε 4-5 ςρεσ τα εφαγαν ολλα απο 90αρι ενυδρειο , και εβαλα μονο 4 ατομα !!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχοενυδρείο | Pavlik | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 17 | 28-07-13 00:24 |
Κερατόφυλλο σε μονομαχοενυδρείο; | greeknick | Bettas | 8 | 03-12-12 15:22 |
Νεο μονομαχοενυδρείο | chemical mac | Bettas | 11 | 31-05-09 11:44 |
Το μονομαχοενυδρείο μου!!! | nashty11 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 22 | 30-12-08 03:45 |
Νεο μονομαχοενυδρείο. | hotgates | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 14 | 05-09-08 15:34 |