|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ όμορφο το ενυδρείο σου.
Που μπορώ να βρω και εγώ crs ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βεβαιώσου πρωτα οτι για να τις φιλοξενίσεις εχεις φτιάξει τις κατάλληλες συνθηκες στο ενυδρείο σου.. Μερικα σημεία που μπορείς να τις αναζητήσεις (ενίοτε κανοντας ενα τηλ) ειναι τα pet city(οπου σε βολευει),το καταστημα water inn στην κηφησια,το κατάστημα Αβυσσος,Καθώς και αλλα καταστήματα του χώρου που μπορείς να εντοπίσεις στην κατηγορία του φόρουμ Μαγαζιά-επαγγελματιες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ ευχαριστώ πολύ. Το ενυδρείο μου τρέχει εδω και περίπου 6 μήνες (Dennerle) και έχω μέσα red cherry και amano. Δυστυχώς τα περισσότερα μαγαζιά που έχω πάει δεν έχουν crs. Θα το ψάξω ξανά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η τιμή τους???? Κάτσε πρώτα και μετά την γράφω... ![]() Για να μην χαλάσω το θέμα... η τιμή τους 5 ευρώ η μία, σε μέγεθος κεφαλιού μεγάλης καρφίτσας!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Για το ειδος τους ειναι φθηνές, πρέπει να ειναι πολύ χαμηλό grade...
![]() Θελουν συγκερκιμένες τιμές νερου,θερμοκρασιάς αλλιώς θα τις αποχαιρετησεις γρήγορα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα! Εδω πανω γνωστο καταστημα διαθετει red cherry με 5 ¤ εκαστη. Μαρτυς μου ο Bloskas.
|
||||
|
||||
![]()
update...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραία. Ζηλεύω
![]() Την άλγη στα τζάμια πως την δημιουργείς; |
|
|||
|
|||
![]()
δεν τα καθαριζεις ποτε
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδάδικο (CRS) | j.p. | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 30-11-11 00:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |