|
|
|||
|
|||
![]()
Τα καβουράκια προφανώς δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν σε ένα ποτήρι νερό, αφού είναι ενδοβιότες της πίνας (στο εσωτερικό της γεννιούνται, τρέφονται, ζευγαρώνουν και πεθαίνουν).
Το λέω χωρίς παρεξήγηση και έχει ξανασυζητηθεί το θέμα σε άλλο thread και συγγνώμη κιόλας για την εκτός θέματος απάντηση αλλά θέλω να υπενθυμίζω στους φίλους που ασχολούνται με υποβρύχιο ψάρεμα ότι οι πίνες έχουν χαρακτηρισθεί είδος προς εξαφάνιση. Ο πληθυσμός τους έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια και μάλιστα έχει απαγορευτεί η αλιεία τους. Βέβαια η απαγόρευση, μάλλον η τήρηση μιας απαγόρευσης στην Ελλάδα είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο αλλά τουλάχιστον εμείς που δηλώνουμε λάτρεις του υγρού στοιχείου και των πλασμάτων του, ας δίνουμε πρώτοι το καλό παράδειγμα. Και πάλι χωρίς παρεξήγηση, δεν το λέω σαν νουθεσία αλλά σαν υπενθύμιση. Καλώς ήρθες στο χόμπυ |
|
|||
|
|||
![]()
Stepho καμια παρεξηγηση αν και ψαροντουφεκας δεν το ηξερα και καλα εκανες και το εθιξες για να ενημερωσω και γω με τη σειρα μου.
Σεβομαστε παντα τη θαλασσα!Αυτο ειναι νομος! Το χομπυ χομπυ και ο σεβασμος σεβασμος. Καλος σας βρηκα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο ακους τους μαγαζατορες, τοσο χρημα θα σταζεις μετα για να διορθώσεις τα κακος κείμενα...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα παλια τα χρονια που βγαζαμε πολλες πινες δεν ετυχε να βρω καποιον αλλο ζωντανο οργανισμο μεσα τους. Anyway...καλως ηρθες!
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα ακουσα τις συμβουλες σας και εβγαλα τους αστακους και τους εβαλα μονους τους στο 30αρι και ολα καλα πλεον και χωρις αγχος για τα ψαρια μου και εκει που δεν ειχα κανενα ενυδρειο τωρα εχω δυο!
Αν και νεος στο χομπυ μπηκα στα βαθια ......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είσαι σίγουρος πως το 30λιτρο ειναι οκ για δυο αστακους;;;;; Για ρίξε μια ματιά στα δυο ενδεικτικά θέματα που σου ανέφερα πιο πάνω... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Ανετα!Μη σου πω οτι ειναι μεγαλο σκεφτομαι να ριξω και ακομα εναν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χομπυ..! | MixalisS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 10-05-12 00:48 |
νεος στο χομπυ | tomcc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-12 20:47 |
Νεος στο χομπυ!!! | Gianniskaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-05-09 16:30 |
νεος στο χομπυ | poseidonbc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-03-07 04:04 |