|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη αλλα οταν επιλεγουμε να ασχοληθουμε με κατι ζωντανο, υποτειθεται εχουμε το χωρο, διαφορετικα δεν ασχολουμαστε.
Κι εγω αγαπαω τους ελεφαντες (πραγματικα) αυτο σημαινει οτι πρεπει να παρω εναν στο σπιτι μου? τεσπα, δε νομιζω να υπαρχει τοοοοσο μεγαλο προβλημα χωρου για να μπει ενα ενυδρειακι 60-70 cm μηκους οσο κι αν πασχεις απο χωρο... Αφου αποφασισες να ασχοληθεις με ενυδρειο, πετα καποιο επιπλο που δε χρειαζεται η καποιο διακοσμητικο ή φτιαξε μια βαση ή ή ή...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η νεα μου συγκατοικος | klipitiklopos | ¶λλα ζώα | 124 | 08-12-13 22:29 |
Τι συγκατοικος με ινδιανακια και κορυ | achisael | Αμαζόνιος και περίχωρα | 10 | 01-09-13 16:30 |
Επιλογη γατόψαρου-συγκατοικου.. | platy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 24-05-12 10:35 |
Ο νεος μου συγκατοικος | Tricky | ¶λλα ζώα | 26 | 02-10-08 23:42 |
Firemouth cichlid πιθανος συγκατοικος για ροδοστομους-αεναος | mikenuke | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 7 | 21-01-05 13:04 |