|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ειχαν την τιμητικη τους οι μετρησεις τοσο στο νερο της βρυσης οσο και στην υπαρχουσα "γυαλα".
Τα αποτελεσματα με ενθουσιασαν,γιατι εδειξαν οτι η γυαλα μου ειναι ηδη στρωμενη! ![]() 1.Τιμες νερου βρυσης: ΡΗ 7,5 ΝΗ3 (ολικη) <0,01 mg/lt NO2-NO3 δεν θεωρησα απαραιτητο να μετρησω kH 19 dKH gH 31 dGH 2.Τιμες "Ενυδρειου" υπαρχοντος 25 λτ ΡΗ 7.5 ΝΗ3 (ολικη) 0.05 mg/lt NO2 0 NO3 15mg/lt KH-gH δεν εκρινα απαραιτητο να μετρηθουν-το ενυδρειο μονο πλαστικουρα και χρωμα εχει μεσα,δεν εχεο πετρες. Θερμοκρασια 28 βαθμοι αλλα κατι μου λεει πως το θερμομετρο δε μετρα σωστα και η πραγματικη ειναι 1 - 2 βαθμους πιο κατω. Με βαση αυτα τα στοιχεια και με δεδομενο οτι α)δεν "δεσμευομαι" πλεον απο το χρυσοψαρο -θα παει σε φιλο μαζι με μια 60ρα γυαλα 2-3 φυτα,το υπαρχον φιλτρο μου αφου το στραγγισω,μπολι απο μενα και τις καταλληλες οδηγιες, για δωρο - β)δεν θελω ακομα τουλαχιστον ενυδρειο με τρελη αναπαραγωγη γ)θελω ευκολα και οχι πολλα φυτα μεσα, δ)θελω να εχει το στοιχειο του εντυπωσιασμου-ομορφα και περιεργα στο ματι ψαρια-,αλλα να ειναι σχετικα ευκολο στην διαχειρηση του, τι αλλη ψαροσυνθεση θα μου προτεινατε εκτος απο χρυσοψαρα? Ξερω οτι ζηταω πολλα αλλα, λιγο τα ψωνια χτες και η αποψη οτι εχω καλυτερες επιλογες για τοσο μεγαλο ενυδρειο ,λιγο οι ,για εμενα ,καλες τιμες στις μετρησεις μου σημερα,με εκαναν και αναθαρρεψα ![]() Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειχνετε και εκ των πρωτερων για τις απαντησεις σας. Παω να βαλω σε νερο τα mopani,να ειναι ετοιμα την Τεταρτη ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλως σας βρηκα | safetyzone | Greek Aquarist's Boards | 2 | 29-10-10 14:28 |