|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω σκεφτεί εννοείται αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο να του σταματάω τη ροή όταν θέλω, ή ακόμα και να ξεκινάω τη ροή. Με τη σκούπα βυθού βάζω λίγο νερό από το ενυδρείο βάζοντάς την υπό γωνία, ταπώνω την άκρη, σηκώνω τη σκούπα ψηλά να κατέβει η στάθμη και μετά πάλι μέσα για να κάνει την αρχή των σιφωνίων.
Με τόσο μεγάλο σωλήνα δε νομίζω να τα καταφέρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να ανοίξει νεο θέμα...για να μην 'χαλάει' το υπόμνημα;;;;
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι θέλουν οι admin, αλλά ούτως ή άλλως αλλαγή αφορά...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο αλλος τροπος για να μην ρουφας καν ειναι να βαλεις το λαστιχο στο ενυδρειο, αλλα μεγαλυτετο κομματι του μεσα στο νερο, βλεποντας να περνει κανονικα νερο μεσα το λαστιχο. Πχ 1 μετρο λαστιχο ναναι μεσα στο νερο, και μολις εξισοροπηθουν οι σταθμες ενυδρειου και λαστιχου, ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ καλα το λαστιχο σε ενα σημειο και το τραβας εξω λιγο πριν βγει απτο νερο η ακρη του. Ετσι εχεις ετοιμο σιφωνι. Αυτος ο τροπος ειναι και πιο χρηστικος αν το νερο ειναι και σε χαμηλοτερη σταθμη, ειναι σχετικα πιο ευκολο να κανεις σιφωνι παρα να προσπαθεις να ρουφας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα έγινε η πρώτη αλλαγή νερού με τον τρόπο αυτόν. Εκπληκτικός τρόπος.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού! | noutsman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-05-12 22:33 |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Αλλαγές νερού | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 15-12-04 13:03 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |
αλλαγές νερού | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-06-04 13:24 |