|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα ξαδελφε μπραβο το black water που μου ειπες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η θερμοκρασία είναι μια χαρα για τους δίσκους αλλά οχι για τα υπόλοιπα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στα άμεσα σχέδια είναι και η όσμωση γιατί κακά τα ψέματα ώση τύρφη και να δουλέψεις το ph δεν φτάνει κάτω από 7 όταν το δίκτυο έχει 8....άσε που έχω μια αποθήκη βαρέλια να δουλεύουν 24 ώρες μιας και κάνω καθημερινές αλλαγές! Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας...Νέα μετά από update... ![]() ------------------------- Το δοκίμασα SOTO αλλά δεν μου καθόταν καλά στο μάτι,εξάλλου τα δισκάκια δεν είναι άγρια οπότε είναι καθαρά θέμα γούστου το black water.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanlee : 13-09-13 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Στέλιο πολύ όμορφο έγινε το ενυδρείο....μπράβο,είμαι σίγουρος ότι θα το τελειοποιήσεις! Σου εύχομαι να το χαρείς όπως το χάρηκα κι εγώ!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ Γιάννη!!!Έχει δουλειά ακόμα αλλά έχω πολύ όρεξη!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση DIY CO2 | kostas_dimi_xapsas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-03-09 23:41 |
Παρουσίαση | vega | Fish Only | 5 | 15-02-08 13:14 |
Παρουσίαση | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 13-03-07 18:46 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |