|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
H μαμισια η λαμπα που εχει ειναι καλη για γαριδες; Μηπως είναι δυνατη; Επισης, το φιλτρο αν θυμαμαι καλα εχει δυνατη ροη, ειναι αυτο καλο για τις γαριδες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ λευκη ηταν και την αλλαξα στο δικο μου. Την εχω αντικαταστησει με arcadia tropical και επιπλεον εχω κανει πατεντα βαζοντας αλλη μια Τ5 8w.
Για το φιλτρο δεν ξερω. Πηρα μονο τη γυαλα χωρις τιποτα αλλο μεσα, αφου εβαλα εξωτερικο. Ο Bloskas που εχει το μαμισιο, παντως, μια χαρα ειναι για γαριδες. Καθολου δυνατο, θα ελεγα.
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα... Μια τελευταια ερωτηση... απο γαριδες που ξανασκεφτηκα λεω να βαλω ghost. Εψαξα στο ιντερνετ πληροφοριες για τις ιδιες και λεγεται πως οι νυμφες δεν επιβιωνουν γιατι δεν μπορουν να φανε. Αλλου ελεγε πως αν εχω ινφουσορια (αν το λεω σωστα) θα επιβιωσουν. Αυτο ειναι οι μικροοργανισμοι που αναπτυσσονται στα φυλλα των φυτων; Γενικα, τα μικρα πως τα ταιζουν; με το σταγονομετρο; Και ελεγε πως οταν η μανα κυοφορει πρεπει να τη μεταφερω σε αλλο ενυδρειο, γιατι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε red cherry και δε θα μετανοιωσεις. Μαζι και 1-2 amano και εισαι ετοιμος.
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχη, ghost εννοεις τις Paleomonetes paludosus ή τις Amano (Caridina Japonica)? Γιατι τις πρωτες δεν θα τις βρεις και ευκολα στην ελληνικη αγορα (αν δεν κανω λαθος).
Τωρα αν μιλας για amano, η εκκολαψη των αυγων ειναι δυσκολη, αφου απαιτει υφαλμυρο νερο για να πραγματοποιηθει. Σε καθε περιπτωση, οι γαριδες καλο ειναι να απομακρυνονται, γιατι θα φανε τα αυγα τους. Κατα τα αλλα, συμφωνω με το Στεφανο (sarpijk). Αν δεν εχεις ασχοληθει ξανα με γαριδες, ειναι καλη η αρχη με red cherries, οι οποιες ειναι ανθεκτικες και θα σου χαρισουν πολλες γεννες.
|
||||
|
||||
![]()
Ghost/glass/grass shrimps
Εχει 3 ονοματα. Δεν εννοω τις αμανο. Anyway, ας στησω μια φορα το ενυδρειο και τα υπολοιπα ερχονται |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα για να διευκρινησεις το εγραψα.
Νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο. Στησε το ενυδρειο, περιμενε μεχρι να στρωσει ο βυθος και μεχρι τοτε, αποφασιζεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κύβου | amalia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-03-17 19:41 |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
περί ηλεκτροδίων ο λόγος.. | harilaos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-11-08 14:29 |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |