|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια προσπάθεια..μολις φουντώσουν και τα φυτα θα ειναι ακομα πιο ωραιο
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο! μια παρατηρηση μονο.. το ενυδρειο μπαινει μεσα στο επιπλο? γιατι δε φενεται καλα ο πατος.. φενεται οτι χρειαζεσαι κ αλλη αμμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Το έπιπλο έχει μια φάσα αφαιρούμενη γύρω γύρω αλλά και πάλι έχω λίγη άμμο...
Μα να ψάχνω 2 σακιά black sand εδώ κ δυο μήνες κ να μη βρίσκω πουθενά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καινούργιες φωτό!
Φούντωσαν τα φυτάκια! |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα "γκουραμοτοπικο" μου φαινεται
![]() ![]() αν ησουνα αθηνα θα σου εδινα ιακυνθο να βαλεις.αν και με καπακι ισως δε βολευε πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να βάλω φυτό επιφάνειας και για τα γκουράμι ναι. Απεχθάνομαι όλα τα φυτά που φέρνουν στο κερατόφυλλο, γιατί αν πει και μαδίσει την πάτησες..
Όπως επίσης και την φακή που πολλαπλάσιάζεται με αλματώδεις ρυθμούς.. Τι άλλο φυτό επιφάνειας μπορεί να μπει ? |
|
||||
|
||||
![]()
limnobium,pistia
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |