|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΣΤο 6οαρι εχω white cloud minnows και cpd. Ευκολα stem plants και ενα κοπαδακι μικροψαρα ειναι πολυ καλυ επιλογη. Πολυ ωραια ειναι και τα mosquito Rasbora.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω,εχω δυσκολευτει πολυ σημερα να αποφασισω
![]() θα το παω μαλον με τη μεθοδο της "απορριψης". με λιγο διαβασμα εδω μεσα,βλεπω οτι τα julidochromis (τουλαχιστον τα transcriptus)μαλον δεν ειναι καταλληλα για 60αρι. οποτε αυτα τουλαχιστον απορριπτονται. αν απαντησει κανεις αφρικανος θα βοηθησει πολυ.... προς το παρον παμε στα επομενα... και υπαρχει και το θεμα της φιλτρανσης γιατι ειναι εσωτερικο φιλτρο, και δεν ειμαι σιγουρος οτι χωρις φυτα θα ειναι ικανο να σηκωσει τα αφρικανακια... ------------------------- μεχρι στιγμης,αυτα που βλεπω οτι μπαινουν ανετα ειναι τα μουλτι(αν δεν υπαρχει θεμα με το φιλτρο), τα white cloud,οι γαριδες αν το κανω γαριδαδικο,και τα απιστο(αν το αποφασισω)... ακυρο και τα regαni γιατι βλεπω κατι χαζα μεγεθη στο seriously fish,οποτε για 60αρι χλωμο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 06-09-13 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα εχεις τρεις επιλογες,τις εξης δυο:γαριδες!
|
||||
|
||||
![]()
ε να σου πω
![]() οποτε,Χ και τα μουλτι μαλον ![]() τι μας μενει? απιστο,γαριδες και white cloud. τα τελευταια ειναι πολυ δελεαστικα οσον αφορα τις συνθηκες που θελουνε,αλλα κατα τα αλλα δεν με τρελαινουνε σαν ψαρια.δεν ειμαι σιγουρος ακομα,καθομαι και βλεπω βιντεακια τωρα μπας και αποφασισω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου στειλω κανενα ψαρακι απο το Φουρνιωτικο ρεμα,πετρες απο τον Καρβουνη και μος και πλατανοφυλλα απο τον Κερκη να το κανεις βιοτοπικο Σαμου?
![]() Μηπως θα μπορουσες με καποιο τροπο να αξιοποιησεις φυτα απο τη λιμνη?
|
||||
|
||||
![]()
Ενα πανεμορφο βιοτοπικο με ενα πανεμορφο μονομαχο απο τους δικους σου!!
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα,στη χειροτερη αυτο θα γινει
![]() με φυτα απτη λιμνη θα γινει σουπερ.απλα ελεγα να αλλαξω λιγο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακουω Προτασεις ..... | petros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 07-02-13 15:52 |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |