|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συμφωνώ με τον Νικο - Ωραία ψαράκια, με συνεχή κίνηση... Αρχίζω κι εγώ να τα "αναπολω"... ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() για ποια ψαρια λες τωρα?γιατι εχασα τη μπαλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γκαπις - Μόνο αρσενικα (εκεί κολλαει το ΚΨΜ)
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν ειναι ασχημα.αλλα δε μου καθονται καλα τα γκαπι για καποιο λογο δεν ξερω
![]() τελικα ειμαι πολυ δυσκολος μαλον ![]() μια ιδεα που επεσε τωρα ειναι το γαριδαδικο.να μπουνε ρεντ τσερυ και αρκετα φυτα.υπαρχει και στρωμενος βυθος απτο αλλο...ψηνομαι λιγο ,μπορω να πω... ακου 17.50 ευρω το ψαρι...εχουμε ξεφυγει τελειως μου φαινεται.αμα ειναι ετσι να βαλω δισκους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kribensis?
|
||||
|
||||
![]()
για κατσε να κοιταξω γιατι δεν τα θυμαμαι ολα απεξω
![]() οκ,τα βρηκα. http://www.seriouslyfish.com/species...romis-pulcher/ ωραια ψαρια,αλλα δεν θα το παλεψουν εδω με τη φροντιδα τους δυστυχως. για γαριδαδικο με βλεπω... |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις?Ζευγαρι ειναι ωραια χρωματα εχουν,το νερο δεν θελει επεξεργασια δεν ειναι ευαισθητα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακουω Προτασεις ..... | petros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 07-02-13 15:52 |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |