|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καθε εμδομαδα την κλαδευω , δεν κατάλαβες... το κακό , μετην μοςς , ειναι οτι φευγουν κομματάκια και φυτρωνουν απο δω και απο κει...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτό στο λέω! Σκέψου πόσα θα φεύγουν άμα πάρει και τα πάνω της! Ενώ σε βοηθάει να κάνεις τρομερά εφέ είναι άτιμη!
|
||||
|
||||
![]()
Το κλαδί αυτό που έχω πίσω στο τζάμι , το είχα μπροστά αν δεις στις παλαιότερες εικόνες...
Αν σου πως ότι δεν έχω δέσει καμία από αυτές που βλέπεις ... μόνες τους με τον καιρό πιάσανε πάνω στις ρίζες ... οπότε κατάλαβες τι βγάζω κάθε φορά πάνω από τα φυτά. ![]() Ωραία αλλά θέλει κυνήγι... συνέχεια. ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 05-09-13 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τασούλη είναι ένα φυτό πολύ ερωτικό... eriocaulon! Ο Αντωνάκης το έχει μαράζι!
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι όπως το έκανα γλίτωσα χώρο , αν δεις εχω ξεκινησει και βάζω τα stem τα πάνω στην πίσω ρίζα, αν και δεν φαινονται στην πισω μερια ειναι φυτμενένα με διάφορα φυτακια... οτι ειχα και πριν , απλά διαφορετικές θέσεις... θα φανεί αργοτερα.. Ο Αντωνάκης ειναι ο Aqua pura? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το είδα, απλά φοβάμαι μήπως δεν πυκνώσουν όμορφα, αλλά θα φανεί σιγά σιγά. Εξάλλου προς το παρόν δεν μπορώ να κρίνω και πολλά, μέχρι αρχίσει να παίρνει μια μορφή ίσως μόνο εσύ να ξέρεις πού το πας!
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους επεσε η θερμοκρασία... και καυτευθεια πηρανε μπροστά...
![]() Μερικές φωτος.. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φυτο με τα μπιλακια στο κεντρο(που παντα ξεχναω πως το λεν) ειναι απιστευτο..γενικα το ενυδρειο εχει πολυ καλες αναλογιες...
το μονο που δεν μου καθεται καλα ειναι ο διαδρομος στο κεντρο (που μαλλον περιμενεις να φουντώσει το pogostemon(?) και 2ον η μπροστινη δεξια γωνια ειναι λιγο αδεια.... κατα τα αλλα υπεροχο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΑQUASCAPE | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 158 | 26-09-12 22:33 |
Την βοηθεια σας σε Aquascape | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 40 | 29-06-10 15:09 |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |