|
|
||||
|
||||
![]()
για αναρωτήσου για τα παραπάνω...και επισης...αλλη φορα να κάνεις και καραντίνα στα ψάρια που παίρνεις προληπτικα...γιατι μπορεί να εφερες καποια ασθενεια στο ενυδρειο σου....το μονομαχο τι τον θες μεσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
..λαθος η δικια μου εκφραση...εννοουσα οτι δεν ηταν μετρησιμη η αμμωνια...
..το μονομαχο τον εχω μεσα...γιατι οταν τον εβγαλα εξω στον κηπο πηγαν να μου τον φανε η γατες..........(πλακα κανω)..
|
||||
|
||||
![]()
τι αλλαγες κανεις και καθε ποτε?...
με τι πλενεις το φιλτρο... με αυτα που ταίζες ποτε μετρησες τελευταια φορα νιτρικα και φωσφορικα?... τον μονομαχο καλο ειναι να τον βγάλλεις απο κει και να τον χαρισεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες καθε 7 μερες 25 λιτρα
νιτρικα περ 10... το φιλτρο καθε δευτερη αλλαγη με νερακι ενυδρειου... ολα αυτα ειναι σταθερα εδω και περιπου 10 μηνες μονο η θερμοκρασια μου ξεφυγε λιγο μεσα στον αυγουστο και επιασα μεχρι 29β καποιες μερες...
|
||||
|
||||
![]()
Τα cpds να ξερεις δεν θελουν υψηλες θερμοκρασιες. 23-25 βαθμους χρειαζονται ιδανικα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργο | mariakis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 1 | 23-08-11 15:49 |
Περιεργο προβλημα σε sun-sun HW-302 | kotsos83 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-01-11 18:00 |
περιεργο κριμπ!! | jimfytakis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 8 | 22-04-08 14:50 |
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΙCK | nik | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 21-03-08 08:55 |
Περιεργο Γκαπυ! | maiktr | Ζωοτόκα | 4 | 31-01-06 11:09 |