|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα ζωοτοκα σου γινουν Melanocetus johnsoni σαν αυτο της φωτογραφιες, παντως, τα παιρνω ολα! (θα κανουμε και οικονομια στα φωτα το βραδυ)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ο τροπος να ξερεις ειναι ενας ,,αυτος που κανουν στα περισσότερα ξυλα που ερχονται απο εξω,,.
Θα στο πω να το ξερεις να το μαθουν και αλλα παιδια που τυχον δεν το ξερουν. Θα μπορουσα να το κανω και ποστ για υπομνημα για αρχαριους ,,αλλα δεν χρειαζεται,,αυτο το κανουν αλλοι ,,εγω απλως απο εμπειρια βοηθαω. Θα παρεις την ριζα και θα την βαλεις στο φουρνο εαν [χωραει] θα την αφησεις στους 300 βαθμους για λιγα λεπτα ,,μετα βγαλτη και δεν θα υπαρχη ζωντανος κανενας μύκητας που τυχον να εχει ζήσει . Με σκετο νερο αν δεν ξερεις απο που ειναι και τι ειναι μη το κανεις.
|
||||
|
||||
![]()
Και με βρασιμο σκοτωνεται οτιδηποτε Πανο.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλε Θοδωρε ,,καποια στιγμη που θα σε γνωρισω σε ενα φιλο απο την περαια θα το κανω θεμα να δεις τι επαθε με μια ριζα που την βρηκε και την εβρασε καλα και την εβαλε στο ενυδρειο του,[,κοινόβιο ενυδρειο.]
Ειναι ο μιστερ ντιν και δεν το ξερεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση σχετικα με το μπολι | sotos 1978 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-04-13 23:01 |
Ερωτηση σχετικα με υποστρωμα... | ΣΤΕΛΙΟΣ 34 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 05-01-13 05:01 |
Ερωτηση για ριζα και cladophora algae | stratigos24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 03-06-11 01:21 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 11-03-11 20:11 |
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Pleco | mikele | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 59 | 04-06-07 10:16 |