|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλογεμιστο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Όλες γκρινιάζουν και σε όλες αρέσουν. Εμένα όλο μουρμούρα είναι, αλλά τώρα που έφερα στο σπίτι ένα ενυδρείο μεταχειρισμένο 1.50χ50χ60, της έχει βγει η ψυχή να το καθαρίσει. Καθαρίζει και μουρμουρίζει. Ταΐζει τα ψάρια στα άλλα ενυδρεία, προσέχει φίλτρα αν κάνουν θόρυβο, θερμοκρασίες. Μόνο αλλαγές δεν κάνει (για την ώρα) Και όταν έρχεται κανένας φίλος στο σπίτι για καφέ και ενυδρειοκουβεντα, τσουπ η κυρία πρώτη πρώτη και έχει και άποψη. Γιαυτο σας λέω, τους αρέσουν αλλά δεν το λένε γιατί αν μας αφήσουν λάσκα θα κάνουμε το σπίτι, υδάτινο πάρκο. Ξέρετε αυτά που λέμε του τύπου αγάπη μου εκείνο το σύνθετο στο σαλόνι δεν πιάνει πολύ χώρο, άσε που κάθε λίγο και λιγάκι σε βλέπω να το καθαρίζεις και στενοχωριέμαι. Δεν θες να το βγάλουμε και στην θέση του να βάλουμε ένα ενυδρειακι, να μην τυραννιέσαι και εσύ και να δώσουμε και λίγο χρώμα στο σαλόνι;
Με το καλό να το γεμίσεις και να το χαρείς !!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλογεμιστο φιλε!
περιμενουμε παρουσιαση με την πρωτη ευκαιρια! |
|
|||
|
|||
![]()
το μυστικο ειναι ενα
την στελνεις κατα τον μαιο στην μανα της ( ολο γλυκες )για κανα μηνα και οταν θα επιστρεψει ε!! θα εχει πιασει καλοκαιρακι για να μπορεσεις να τη βγαλεις σε κανα παγκακι |
|
||||
|
||||
![]()
Να δεις τι τράβηξα εγώ για να πάω στο 480, αλλά τα κατάφερα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνιτη Λιμνη Βυρωνα ή Καισαριανη | johns741 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 16-02-13 13:18 |
¶λλος ένας νιούφης ψάχνεται.. | chrisvari | Αρχάριοι γλυκού νερού | 63 | 11-02-13 20:31 |
Τεχνιτη βροχη | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 05-01-10 09:29 |