|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μην δινεις τοση σημασια στο ph.φερε την kh εκει που θες για τα ψαρια σου με την ΑΟ,που γινεται αμεσα,και το ph θα ακολουθησει.επηρεαζεται απο πολλους παραγοντες το ph.ακομα και απτο φως.
στα λινκ που σου εδωσα παραπανω τα γραφει ολα αυτα.αν οχι ολα τα περισσοτερα.αλλα ειναι μια πολυ καλη αρχη αν τα καταλαβεις.εγω ακομα τα διαβαζω κ τα ξαναδιαβαζω ![]() και μην παραλειπεις να κανεις φλας πριν και μετα τη χρηση.αλλιως θα βγαζει νερο οτι ναναι και θα μειωθει και η ζωη της μεμβρανης. |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει, θα μετρήσω το ενυδρείο πριν την αλλαγή και μετά και θα γράψω αποτελέσματα
νερο αλλαγής gh3 kh3 7.5 ph ευχαριστώ κ πάλι για τις συμβουλές ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
tds μετρα.οχι ph.το ph καθυστερει να αλλαξει και να σταθεροποιηθει.και ετσι κιαλλιως δε θες να γινει αποτομα αυτο γιατι μπορει να προκαλεσει οσμωτικο σοκ στα ψαρια. και πρεπει να υπαρχουν και οξεα που να το κατεβαζουν.οπως ειπαμε παραπανω για χουμικα κλπ.
για καθε 18ppm(17.8 για την ακριβεια) tds που μετρας,υπολογιζε 1 μοναδα GH(διορθωμενο). |
|
||||
|
||||
![]()
Νερό ενυδρείου 030 tds
νερό αλλαγής 066 tds και τα δύο νερά έχουν 3 gh και 3 kh Αρχίζω να αμφιβάλλω για τα αποτελέσματα των μετρήσεων... Αν μου λες πως 018 ppm στο tds είναι και μια μονάδα στο KH, κάτι δε στέκει.. |
|
||||
|
||||
![]()
ωπα σορυ! το ΚΗ που εγραψα παραπανω ειναι λαθος.GH ηθελα να γραψω και εγραψα ΚΗ λογω του οτι εμπαινα απτο κινητο μαλον
![]() η GH περιεχει και την ΚΗ.δεν διαλεγει το tdsομετρο ποια σκληροτητα θα μετρησει,τα μετραει ολα ![]() υποψιν οτι παιζει και η θερμοκρασια του νερου ρολο στη μετρηση. εμενα ενταξει μου φαινονται οι μετρησεις σου. δες και αυτο το θεμα http://www.aquatek.gr/vb/showthread....ighlight=18ppm |
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι..
Την Δευτέρα ήρθαν 3 pearl gourami και 6 corydoras, έφυγαν τα 5 ancistrus, που απ' ότι φάνηκε μου διέλυσαν τον εχινόδορο, αλλά δε χωρούσαν κ όλας. Υγιέστατα, με πολύ καλή προσαρμογή (κόμπο σε σωληνάκι αεραντλίας και σταγόνα-σταγόνα).. σουλατσάρουν στο ενυδρείο ![]() ![]() Μερικές φωτογραφίες για την αναγνώριση φύλου.. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Φωτογραφίες.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο 240 λίτρα | iliaspanagiotou | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 25-08-11 11:25 |
Φυτεμένο 30 λίτρα | loki21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-07-11 16:37 |
50 Λίτρα Φυτεμένο | Giannis_4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 18-04-11 23:18 |
110 λίτρα. Φυτεμένο, Guppy. | papanike | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 28-10-10 23:21 |
96 λίτρα φυτεμένο | medico | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 15-10-10 15:39 |