|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ...
![]() ![]() Παράθεση:
Οταν ολοκληρωσω θα προσπαθησω να βγαλω και φωτογραφιες (εχω θεμα ως φωτογραφος ενυδρειων, ολα μου γυαλιζουν)... Παράθεση:
Σιγουρα ειναι καλυτερο ως προς τη μηχανικη αντοχη, απο την αλλη ειναι υπερβολη και εξτρα βαρος. Δε θα ελεγα οχι παντως Παράθεση:
Παράθεση:
Τελειο βγηκε, και η διαδικασια (τουλαχιστο το καλοκαιρι) δεν ειναι δυσκολη. την πρωτη μερα μου επεσαν τα χερια στο τριψιμο, αλλα τη δευτερη αγορασα τριβειο και ηταν μια πολυ ευχαριστη απασχοληση επι 10 μερες (10 χερια περασα, οχι 14) Στο επομενο θα κανω εμποτισμο με ανιλλινη νερου αλλα επειδη δεν εβρισκα στα μαγαζια της γειτονιας αυτη τη φορα χρησιμοποιησα αρχικα βερνικι εμποτισμου 2 χερια. Επισεις λιγο βερνικι χρησιμοποιησα μεσα στο μιγμα του λαδου για να πετυχω γρηγοροτερο στεγνωμα ωστε να περναω το ενα χερι μετα το αλλο καθε μερα (ηθελα να χρησιμοποιησω δαμμαρης και κερι μελισσας, αλλα παλι επειδη με ποιασαν οι βιασυνες χρησιμοποιησα απλα βερνικι χρωματοπωλειου) Σε γενικες γραμμες το αποτελεσα δειχνει παρα πολυ φυσικο (καμια σχεση με τα βερνικια)
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Android App Για Υπολογισμούς Κατασκευής Ενυδρείου! | gadragon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 16-04-14 18:58 |
Απόπειρα Κατασκευής Ενυδρείου !! | gkontos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-06-13 11:59 |
Παρουσίαση κατασκευής ενυδρείου tanganyika, καπακιού και Moonlight με αισθητήρα φωτός | akisG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 18-05-08 23:03 |
Επίδειξη κατασκευής ενυδρείου | dimitrig | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-05-06 08:44 |
Ποιά είναι η βέλτιστη διαδικασία κατασκευής ενός ενυδρείου με κόντρες; | olyon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 18-03-06 19:00 |