|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φτιαξεις μονος σου.
Απο PVC δεν σου κανει?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονος σου θα τη φτιαξεις αν θελεις πλεξι. Αλλιως παρε μια εμποριου. Αυτη με τη μπαταρια δεν ... Ειχα. Αδειαζει γρηγορα. Εκανα πατεντα να παιζει με τροφοδοτικο. Τελικα την εδωσα αφου δεν χρειαοζονται σκουπα τα ενυδρεια μου. Εχω φτιαξει καλη κυκλοφοροια στο βυθο και πανε στο φιλτρο ολα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να μου δώσετε οδηγίες για την προσθήκη ενός ακόμα ψαριού στο ενυδρείο. Χρειάζεται καραντίνα? Και με ποιο τρόπο πρέπει να γίνει η προσαρμογή του? Πρέπει να προσέξω κάτι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 30-08-13 στις 08:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παρόλα αυτά το pet shop από το σπίτι απέχει 5 λεπτά. Θα αγοράσω ένα ακόμα common. Η καραντίνα επιβάλλεται? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση μετά από αυτά που είχε τραβήξει το ψάρι μου από την άγνοιά μου να του κάνω ζημιά από τον νέο συγκάτοικο... Πρέπει να προσέξω κάτι στο ψάρι που θα διαλέξω? ------------------------- Καλημέρα σε όλους! Τελικά δεν έχω καταλάβει το εξής η καραντίνα επιβάλλεται όταν θέλουμε να προσθέσουμε ένα ψάρι? ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexkotsis : 31-08-13 στις 08:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν "επιβαλεται"(αν και θα επρεπε ισως),αλλα ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να αποφυγεις ασθενειες και προβληματα αν δεν εισαι σιγουρος οτι το νεο ψαρι ειναι υγειες.γλυτωνεις απο πολλους μπελαδες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παρατηρησε πολυ καλα το ψαρακι που θα επιλεξεις. Μην παρεις κανενα που εχει τυχον μαυρα στιγματα πανω του ή να εχει συνεχως κατεβασμενο το ραχιαο πτερυγιο του. Προτιμησε καποιο που θα ειναι κινητικο, π.χ. μην καθεται συνεχως κατω στον πατο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |