|
|
|||
|
|||
![]()
Το δικό μου αυτο είχε πάθει και είχα ακριβώς τα ιδια προβλήματα με του φίλου.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά σκέτη η κεφαλή σε μια λεκάνη πετάει το νερο με φουλ πίεση οπότε το πρόβλημα λογικά είναι στον κάδο.Κάνοντας μερικά πειράματα είδα ότι με σκέτο νερο έχει φουλ απόδοση με μόνο σφουγγαρια η απόδοση πέφτει στο μισό και όταν ο καδος είναι σφουγγάρι siporax σφουγγάρι η απόδοση πέφτει στο 20%
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω συναντησει ποτε αυτο, να πεφτει στο 20% με τα υλικα.
Μονο το μανομετρικο εχω δει να πεφτει τοσο την αποδοση.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν δικαιολογείται 80% πτώση ροής επιμένω μήπως το μοτέρ τα έχει παίξει και δεν δουλεύει σωστά, σταματά την φτερωτή όταν δουλεύει και δες αν φρενάρει εύκολα η υπάρχει αρκετή πίεση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά το μοτέρ τα έχει παίξει,λογικά πάμε για άλλο φίλτρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έχει ανταλλακτικό σίγουρα , είναι κάλο φίλτρο για να έχει τόσο άδοξο τέλος ...
|
|
|||
|
|||
![]()
αν γνωρίζει κάποιος που να ψάξω θα ήταν για μένα μεγάλη βοήθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.petline-vet.gr/
Αν θυμάμαι καλά γιατι ειναι κάτι μήνες που τους ρώτησα για σφουγγάρια για το φίλτρο μου (eheim) πρέπει να ειναι αντιπρόσωποι της eheim στην Ελλάδα. Αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι ας γράψει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2227 | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 11-09-12 22:39 |
eheim 2227 wet dry | maria.p | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-05-12 12:36 |
eheim wet/dry 2227 | psarobone | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-01-03 19:32 |