|
|
|||
|
|||
![]()
τελικά έκανα τα πάντα απο καθαρισμούς σε σωλήνες βανακια ακόμα και το κεραμικο αξονακι καθαρισα αφαίρεσα και ένα σφουγγάρι αλλά αποτέλεσμα μηδέν αν αλλάξω αξονακι η φτερωτη λέτε να έχω αποτέλεσμα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ειναι σπασμενα γιατι να τα αλλαξεις?λεφτα θες να χαλασεις?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η φτερωτη γυρναει ελευθερα, οπως ρωτησε ο κλεο?
Το αξονακι εχει τις ελαστικες του ταπες πανω κατω? http://1.bp.blogspot.com/-J0obShW2W4...0/IMG_0011.JPG
|
|||
|
|||
![]()
όλα αυτά τα έχω τσεκάρει,δεν ξέρω τη άλλο να κάνω,στα πόσα χρόνια πέφτει η απόδοση ενός φίλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποτε
|
||||
|
||||
![]()
Αν καθάρισες την κεφαλή του φίλτρου σίγουρα σωστά τότε κανε το εξής: ΒΥΘΙΣΕ την κεφαλή σε ένα κουβά με νερό και βαλτη στο ρεύμα, δες αν η ροή είναι σωστή για να απορρίψουμε τον κάδο με τα υλικά
Αν δεν είναι τότε πας για μοτέρ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2227 | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 11-09-12 22:39 |
eheim 2227 wet dry | maria.p | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-05-12 12:36 |
eheim wet/dry 2227 | psarobone | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-01-03 19:32 |