|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ καταλαβα. Αρχχικα να πω πως δεν το σκεφτομαι τοσο για ρεντ τσερι οσο για χιονομπαλες ή τις μπλε. Απο κει και περα... Πραγματι το να διατηρησω σταθερες συνθηκες θα ειναι λιγο δυσκολο σε τοσα λιτρα, αλλα απο τη στιγμη που μετακινουμαι καθε 3 μηνες περιπου δεν μπορω να κουβαλαω και 54λιτρα ενυδρεια μαζι μου συνεχως. Αλλαγες δεν θα κανω 1 φορα τη βδομαδα, αλλα 3 απο 10%. Καλυτερα να παραγγειλω 35x35x35 και ελπιζω να μπορω να βρω καπακι. Ρωτησα εγω το δικο μου και ειπε πως κυβους δεν ξερει να κανει :/. Θα βαλω αγγελια μπας και βρω καποιον
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μετακινεισαι καθε τρεις μηνες οπως λες, λιγο δυσκολα τα πραγματα, οσα και να ειναι τα λιτρα. Τι θα κανεις, θα μεταφερεις το ενυδρειο κανοντας το ανω κατω τοσο συχνα? Καλο θα ειναι να βρισκεται σε συγκεκριμενο μερος και να μην κουνηθει απο εκει.
Υ.Γ.Οι snowball ή blue pearl, τα ιδια θα σου κανουν απο γεννες, να ξερεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κύβου | amalia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-03-17 19:41 |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
περί ηλεκτροδίων ο λόγος.. | harilaos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-11-08 14:29 |
DIY κύβος 25x25x25 | xontros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 30-06-08 18:43 |