|
|
||||
|
||||
![]()
στην αντλια κοντα κοιταξες?
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν το βρεις πουθενα, πιστευω οτι κανα πουλι θα την εχει κανει τη ζημια, ολο και καποιο γερακι η κουκουβαγια θα τριγυρναει εκει που μενεις.
η μηπως καμμια γατα? δεν ξερω αν εχεις εσυ η υπαρχουν αδεσποτες που μπορουν να σκαρφαλωσουν στο μπαλκονι σου. να ξερεις ειναι ικανες για τα παντα αν μυριστουν φαγητο, στο λεω απο προσωπικη εμπειρια απο τις δικες μου. |
|
||||
|
||||
![]()
γατα δεν υπαρχει περιπτωση ειμαι στον τεταρτο ρετιρε.για κουκουβαγια φοβαμαι κιεγω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα γινονται στη φυση.
Βιοτοπο δεν ηθελες? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βιοτοπο ηθελα αλλα οχι και να χασω ψαρι
![]() και αυτο βρηκε να αρπαξει το κ..λοπουλο? ![]() εχω φαει τον τοπο δεν το βρισκω πουθενα.τα εβγαλα ολα και εψαξα και τις ριζες μηπως ητανε εκει μεσα πουθενα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενα παραξενο πραγμα ρε παιδι μου. οταν εχουμε κατι αγαπημενο παντα κατι γινεται στο τελος και το χανουμε αδικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε,αμα χανω ψαρι,σπαζομαι απιστευτα!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος και φως | Λάζαρος | Bettas | 3 | 04-05-11 00:55 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |