|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τσιμεντόματα και στο χώρο των φίλτρων. Κοντεύεις σιγά σιγά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλα, εχτες χαμηλωσα λιγο τα σκιμμερ γιατι μου εβγαινε ψηλα η σταθμη του νερου και δεν θελω να εχω πολυ υψος πανω απο το εδαφος, να μην φαινεται και γουρνα. Τωρα το υψος του νερου θα ειναι στο 1.35 φανταζομαι οκ για τα κοι μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα είναι πολύ χαρούμενα τα ΚΟΙ σου με τέτοιο βάθος
![]() Ειδικά τον χειμώνα με τα κρύα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Ο πυθμένας είναι επίπεδος? Δεν ξέρω κατά πόσο θα σου είναι εύκολο να του έχεις μια μικρή κλίσει προς το bottom drain. |
|
||||
|
||||
![]()
Την εχω ηδη και ειναι αρκετα ικανοποιητικη. Το ειδα οταν εβρεχα τα μπετα. Και με γυμνο ματι φαινονται οι κλισεις προς το μποττομ αν το δεις απο κοντα. Αντε ελα σαλαμινα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιος!!
|
||||
|
||||
![]()
update
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδω φαινεται η ρηση προς το μποτομ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα trilineatus σε 100 λιτρα? | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-11 12:46 |
Ποσα mm τζαμι για 60 λιτρα? | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-08-10 14:37 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |