|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν η αντλία στέλνει το νερό που αδειάζεις απο το ενυδρείο σε δοχείο χαμηλότερα απο το ενυδρείο και να διακόψεις το ρεύμα απο την αντλία η ροη του νερου θα συνεχίσει.
Βάλε λοιπον την αντλία στο επιθυμητο ύψος στο ενυδρείο(υποθέτω έχει βεντουζάκια) και όταν αδειάσει το νερό κλείσε το ρεύμα για να μη συνεχίσει να λειτουργεί και καεί. Ελπίζω να το κατάλαβες.
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα.τωρα που το κανω χωρις το μηχανημα.την εχω κατω απο το ενυδρειο και εχω βαλει βανακια κλεινω λοιπον και ειμαι οκ.....το θεμα ειναι ομως να το κανει το μηχανημα....να κανει την αλλαγη χωρις να βαζω χερι.
------------------------- μηπως να βαλω ηλεκτροβανα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 19-08-13 στις 00:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γίνεται αλλά μια ηλεκτροβάνα κοστίζει 15-20¤.
|
|||
|
|||
![]()
ε αμα ειναι τοσο οκ...καλο ειναι παρα πανω ειναι δυσκολα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με δοκιμή θα μπορούσε να γίνει και μια πατέντα με πλαστικούς σωλήνες σταθερούς ελάχιστου κόστους για να σταματάει η ροή.
|
|||
|
|||
![]()
οπως?να δω τι θα κανω τελικα...αλλα νομιζω οτι με αυτους τους χρονοδικοπτες ποτισματος κατι θα κανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
4 σωλήνες άνισοι σε μέγεθος ενωμένοι με γωνίες π, οι 2 πρώτοι πιο κοντοι και οι δυο επόμενοι πιο μεγάλοι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
Σχεδιακι για αυτοματη αναπληρωση | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 39 | 31-08-12 23:21 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΝΕΡΟΥ | stathis200 | Λοιπός εξοπλισμός | 2 | 09-10-07 21:00 |
Αυτοματη αναπληρωση νερου | shadow | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 11-05-06 20:29 |