|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη εχεις βγαλει γεννες? και αν ναι, κρατιωνται τα χρωματα η οι περισσοτερες ειναι αχρωμες ή σκουροκαφε?
Μου μοιαζει λιγο παραξενο γιατι συμφωνα με αυτα που γνωριζω -απο οσα εχω διαβασει βεβαια, χωρις προσωπικη εμπειρια- οταν αναμιξουμε διαφορα ειδη neocaridina το αποτελεσμα ειναι το αγριο ειδος που δεν εχει χρωματα
|
||||
|
||||
![]()
Nick, η αποικία τρεχει κάπου 18 μηνες, οπότε ναι πολλαπλασιάζονται κανονικά. Κάποιοι τις ονομάζουν και white pearl γιατί παράγονται τόσο μπλέ όσο και άσπρες. Φυσικό είναι να εμφανίζονται και σκούρες αλλά είναι λίγες. Οι περισσότερες, πες 70% είναι snow ball. Θεωρώ πως οι χομπίστες που τις έχουν έξω, απομακρύνουν τις σκούρες-καφέ όταν εμφανίζονται για να είναι ομογενης η αποικία. Αν όμως η αποικία είναι υγειές γενετικά, τότε θα εμφανιστούν και άλλα χρώματα καθώς και χρώματα της άγριας-φυσικής μορφής.
Αν δω ότι πέρνουν το πάνω χέρι οι σκούρες μάλλον θα βγάλω μερικές ![]() Σε σκληρό νερό εκτός των λογικών ορίων αρχίζει να σβήνει σιγά σιγά η αποικία.... γιατί ξεφέγουν όλοι οι παράμετροι του νερού.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε Γιάννη! Ο λαός ζητάει φωτογραφικό υλικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα συνφωνησω με τον Πανο! Γιαννη δωσε φωτο
![]() ![]() |
![]() |
Tags |
γαρίδες, blue pearl |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
species tank | ROULAMID | Ζωοτόκα | 1 | 28-02-11 19:26 |
96λιτρα-species tank!.! | Σπύρος Μ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 6 | 17-03-09 14:53 |
kribensis species tank vol.2 | fotis478 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 5 | 11-11-08 00:32 |
kribensis species tank | fotis478 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 16 | 12-03-08 23:27 |
Το καινούργιο μου species tank! | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-06 17:48 |