|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε ενα τετοιο http://www.jbl.de/en/aquatics-freshw...-limcollect-ii αν δεν θες μια αυτοσχεδια και θα εισαι οκ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Έγω τα αφήνω μέσα!Δεν ξέρω μου ψηλοαρέσουν στο σκηνικό...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για τα Helena τώρα. Έχω αναθεωρήσει απόψεις. Από τη στιγμή που θα αναδυθούν από το βυθό, δεν έχω δει πιο ταχέως αναπτυσσόμενο σαλιγκάρι. Και πιο γρήγορο στο κυνήγι και (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω) αφαιρούν πολλά στοιχεία από το νερό, ειδικά όσα είναι αναγκαία για την καλή λειτουργία των φυτών. Ξαναλέω δεν έχω στοιχεία, αυτή είναι η αίσθησή μου. Προσανατολίζομαι να έχω ένα μικρό ενυδρείο με αυτά, να ρίχνω κανένα σκουληκάκι κι όταν υπάρχει ανάγκη να μεταφέρω 2-4 παρά να τα έχω μόνιμα σε ένα ενυδρείο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αριθμός δισκων σε ενυδρειο | mmamatsis | Δίσκοι | 39 | 11-03-13 07:38 |
σαλιγκαρια λαθρεπιβατες | Χρηστος Ζ. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 15-02-12 15:45 |
Σωστός αριθμός κοπαδιού | Σωτος1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-12-11 15:26 |
Νεοι λαθρεπιβατες | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-09 22:43 |
Αριθμός ψαριών | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-07-07 14:24 |