|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω όπως κάνουμε ακόμα τις λάμπες και το moss wall ..
|
|
||||
|
||||
![]()
ΑΑΑ φιλαρακι δεν ξιγιεσε καλα τωρα σε λεω!Εδω δεν προλαβαινω να κανω αλλαγες στα δικα μου ενυδρεια θα κανω τις λαμπες σου?Ειπαμε ποτε θα γινουν!Καθε πραγμα στον καιρο του!
|
||||
|
||||
![]()
Επιασα κάτι αλογακια της Παναγίας είναι κρίμα να τα δώσουμε στον πολιπτρετο ε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι καθολου!Απλα μην τα γραφεις αυτα εδω βρε χαμενε!
|
||||
|
||||
![]()
black list και τους δυο σας βλεπω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πεφτετε και μακρυα ρε γαμωτο γιατι εστησα καινουργιο ενυδρειο και δεν εχω παρα ελαχιστους λαθρεπιβατες οποτε θα τους δεχομουν ως μια ευγενικη χορηγεια
![]() οποιος ξερει ποια ειναι η συνησφορα τους σε ενα οικοσυστημα οχι μονο τους αφηνει, αλλα τους ταιζει να πολλαπλασιαστουν κι ολας, οι υπολοιποι καθηστε να σιφοναρετε με σκουπες βυθου εκει που δε φτανουν σκουπες, σκουπιζετε τζαμια, παλευετε με τις αλγες, τρυπατε το βυθο με σουβλακια για να μην δημιουργηθει υδροθειο και ολα αυτα τα νοστιμα ![]() ειδικα αφου εχεις γαριδες που δε σηκωνει σκουπες κτλ θα επρεπε να σκεφτεις καλυτερα μηπως πρεπει να συμφιλιωθεις μαζι τους κι οχι να τους βλεπεις σαν κατι κακο
|
||||
|
||||
![]()
που ναβλεπες στη λιμνη τι γινεται
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αριθμός δισκων σε ενυδρειο | mmamatsis | Δίσκοι | 39 | 11-03-13 07:38 |
σαλιγκαρια λαθρεπιβατες | Χρηστος Ζ. | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 15-02-12 15:45 |
Σωστός αριθμός κοπαδιού | Σωτος1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-12-11 15:26 |
Νεοι λαθρεπιβατες | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-09 22:43 |
Αριθμός ψαριών | AXEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 05-07-07 14:24 |