|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χρήσιμη συμβουλή, για παρόμιες καταστάσεις.
Αν κάποιος διαθέτει οποιοδήποτε ups, όσο μικρό και αν είναι, μπορεί να το ανοίξει και να συνδέσει αντί για τις μπαταρίες του ups, την μπαταρία από το αυτοκίνητο. Με αυτό το τρόπο, κερδίζει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία (εμένα μου κράτησε 12ώρες με 2078 και floyval 306) και αν αδειάσει η μπαταρία, την ξαναβάζεις στο αυτοκίνητο, την φορτίζεις καμιά ώρα και φτου και απο την αρχή. |
|
||||
|
||||
![]()
O εν λόγο φίλος μου αυτό έκανε Ιγνάτιε με απόλυτη επιτυχία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απορια-Ανοιγω το κουτι του ups ,ακυρωνω την μπαταρια του,και συνδεω του αυτοκινητου?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. (Απο το κινητό μου)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ιγνατιε γελασα παρα πολύ (από κινιτο ? εχω ακινητο κανει? ???)
Και για οσοθς δεν εχουν ups μια καλη λιση είναι αυτή! Inverter ενδεικτικα δηνω ένα λινκ http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-150W...563759888/item |
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι καλά που ήσουν σπίτι έγκαιρα και πήρες και γραμμή ότι ήρθε το ρεύμα.
Μπαταρία αυτοκινήτου ή αντίστοιχη + inverter με προσοχή στα specs |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου ευχομαι να μην σου ξανατυχει... αλλα επιδη ξερεις πως ειμαστε με τη ΔΕΗ στα νησια θα σου πω τι σκεφτομαι εγω για το ενυδρειο μου.
νομιζω οτι παρακατω στο λινκ θα βρεις την λυση, χωρις πατεντες και χωρις να ρισκαρεις... οσες ωρες και να εχεις διακοπη ρευματος νομιζω οτι θα εισαι καλλημενος. μην μου πει κανεις για τα εξοδα του καυσιμου, γιατι νομιζω οτι τα ψαρια μας εχουν μεγαλητερη αξια... απο 120 ευρω και αναλογα τι θελεις, εχεις το κεφαλη σου υσηχο. ![]() ![]() http://www.ergaleioagora.gr/index.ph...&cPath=134_254
|
||||
|
||||
![]()
λυθηκε το προβλημα του ρευματος στο νησι;η συνεχιζει η ταλαιπωρια απο τη δεη!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ολικη αλλαγη νερου! | Commando | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 03-09-12 14:25 |
Παρα πολυ μπερδεμενος | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 11-03-11 15:47 |
Καταστροφη :( | Mitsos | Malawi | 22 | 05-09-06 08:00 |
Παρα πολύ αμωνία | mpampis | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 01-09-03 17:30 |