|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Να εισαι καλα ,ασε τα χρειαστικα πολυ.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι παρόμοιο έτυχε σ ένα φίλο μου.....800 λίτρα κοντά με δισκάκια......ευτυχώς δεν είχε απώλειες αλλά το παλικάρι έβγαλε την μπαταρία του αυτοκινήτου και έκανε πατέντα στην αντλία απ το sub....το αποτέλεσμα πέτυχε,η μπαταρία δεν ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο από τότε απλά βρίσκετε στο έπιπλο του ενυδρείου για τέτοιες περιπτώσεις!!!!!θα ανεβάσω σχετικό θέμα μιας κ έχω σκοπό να κάνω την ίδια πατέντα σε λίγο καιρό για να χω το κεφάλι μου ήσυχο....
Αλλά μ εντυπωσίασε πραγματικά η γυναίκα σου.....η δικιά μου δεν ξέρω πωσ θ αντιδρούσε....μάλλον ξέρω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χρήσιμη συμβουλή, για παρόμιες καταστάσεις.
Αν κάποιος διαθέτει οποιοδήποτε ups, όσο μικρό και αν είναι, μπορεί να το ανοίξει και να συνδέσει αντί για τις μπαταρίες του ups, την μπαταρία από το αυτοκίνητο. Με αυτό το τρόπο, κερδίζει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία (εμένα μου κράτησε 12ώρες με 2078 και floyval 306) και αν αδειάσει η μπαταρία, την ξαναβάζεις στο αυτοκίνητο, την φορτίζεις καμιά ώρα και φτου και απο την αρχή. |
|
||||
|
||||
![]()
O εν λόγο φίλος μου αυτό έκανε Ιγνάτιε με απόλυτη επιτυχία.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απορια-Ανοιγω το κουτι του ups ,ακυρωνω την μπαταρια του,και συνδεω του αυτοκινητου?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. (Απο το κινητό μου)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ιγνατιε γελασα παρα πολύ (από κινιτο ? εχω ακινητο κανει? ???)
Και για οσοθς δεν εχουν ups μια καλη λιση είναι αυτή! Inverter ενδεικτικα δηνω ένα λινκ http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-150W...563759888/item |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ολικη αλλαγη νερου! | Commando | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 03-09-12 14:25 |
Παρα πολυ μπερδεμενος | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 11-03-11 15:47 |
Καταστροφη :( | Mitsos | Malawi | 22 | 05-09-06 08:00 |
Παρα πολύ αμωνία | mpampis | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 01-09-03 17:30 |