|
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασα.δεν...
χωρις το τριτο υγρο δεν παιρνεις μετρηση. μετα θα δοκιμασω μια μονο με το τριτο,αν και δε νομιζω να γινει τιποτα.αν τα χρησιμοποιησει και κανεις αλλος ας μας πει μπας και βγει ακρη. |
|
||||
|
||||
![]()
Δςν τα πας πισω σιγα σιγα η κανε τους ενα τηλ. η ημερομηνια ειναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
η ημερομηνια ενταξει ειναι.τι να τα παω,για 10 ευρω?πιο πολυ ταλαιπωρια ειναι κ η βενζινη που θα καψω.
απλα δεν προκειται να ξαναγορασω τα συγκεκριμενα τεστ.το ειχα ψιλιαστει καπως απτις οδηγιες που ειναι λιγο οτι ναναι,αλλα ειπα δεν πειραζει θα δοκιμασω να ξερουμε. και ακομα δηλαδη,μπορει να κανω εγω καποιο λαθος,δεν ξερεις ποτε.(αν και δε νομιζω...)αν μαθω κατι αλλο θα ενημερωσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανεις μια ερωτηση στον Ιγνατιο?Αφου τα πουλαει μπορει και να τα εχει χρησιμοποιησει..
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να τον ζαλισω τον ανθρωπο αφου τα βιαζομουνα και δεν ψωνισα απτο μαγαζι του?
![]() αν ειναι να βρεθει ακρη θα βρεθει και ετσι με ψαξιμο.ετσι κιαλλιως τωρα εχω αλλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε δεν εχει σημασια,θα παρεις την αλλη φορα..ετσι κερδιζεις πελατες,οχι σαν μερικους μερικους ,ονοματα δε λεμε..Οι Εβραιοι λενε 'και η σκονη απ τα παπουτσια του πελατη ειναι κερδος' και ειναι καλοι εμποροι..Αν δεν μαθεις θα τον ρωτησω εγω μεθαυριο που θα παρω να δω αν ηρθανε οι ελεγκτες..
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν τα εχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Θα το κάνω όμως για να σας πω. Έτσι και αλλιώς ετοιμάζω τα ενυδρεία για παραλαβή την Κυριακή, οπότε αύριο θα τα δοκιμάσω, και θα σας πω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τεστ νερου | korman709 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 31-12-12 18:32 |
τεστ νερου? | alchemist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-11-12 11:50 |
ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΕΣΤ ΝΕΡΟΥ | Aquablue | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 23-09-10 08:26 |
τεστ νερου | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-08-09 14:41 |
τεστ νερου | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 15-02-07 12:16 |