|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσθεσα μαύρο φόντο αλλά θέλει δουλειά ακόμη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το μαυρο φοντο ανεβηκε πολλα επιπεδα προς το καλυτερο και με τις αλλαγες σε σχεσει με πρωτα εννοειται,μπραβο πολυ ωραιο!
|
|
||||
|
||||
![]()
εδειξε πολυ με το φοντο φιλε!τι το ποτιζεις και εχει γινει τουμπανο!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε ανεστη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου το ξερεις... ειμαι αρρωστακι... το δικο σου ποτε θα το δουμε;;;
![]() Να ειστε καλα για τα σχολια... θα δω μηπως βρω καμια φωτογραφικη της προκοπης να κανω δουλεια. Το τουλι το ξεστησα γιατι δεν εβλεπα φως.... εντυσα πετρες... πολυ ωραιο το αποτελεσμα!!! Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο μου τον korasidikos!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω οτι είναι λίγο καλύτερο τωρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο μπράβο και πάλι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Endymion (κοινωνικό φυτεμένο) | endymion | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 21-05-20 14:20 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
240 Λίτρα Κοινωνικό Φυτεμένο | ace | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 02-07-11 20:52 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |