|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για να φερω ριζα δεντρο, ενυδρειακη χρειαζομαι 150-200 ευρω... οποτε.... αστο δεν θα παρω.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση δασος χρειαζεσαι και οχι δεντρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ω ρε θαναση,και ειχα βρει κατι κομματια μεγαλα στην ανδρο φοβερα.σιγουρα θα βεις κιεκει στη συρο ομως τι στο καλο.
αντε να τα δουμε και τα ψαρια μεσα.και δεν θα τη βγαλεις με φωτογραφιες τωρα πλεον μετα το γεμισμα,θελουμε βιντεο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για ριζα λογικα θα μου βρουν απο Σαμο. στη Συρο δυστυχος δεν εχουμε δαση και δεντρα πολλα...
στο ενυδρειο τωρα, απο χθες περναω ενα αδριαβροχοποιητικο ολους τους αρμους στα πλακακια. τωρα κανω το δευτερο χερι και ειμαστε οκ.... σειρα εχει απο παρασκευη η θερμανση. το αδριαβροχοποιητικο ειναι το NANO-SEAL και οποιος θελει κανω και ενα τεστ για το υλικο εδω.... http://www.aquatek.gr/vb/showthread....877#post780877
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση αληθεια πως θα το στρωσεις το φιλτρο?
|
|
||||
|
||||
![]() παρηγγειλε δυο υδροφορες αμμωνια ![]() ![]() ------------------------- αν παλι θελησει μπολι πρεπει να κανουμε ερανο και στο εξωτερικο ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 14-08-13 στις 23:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο θα στρωσει με τα παλια υλικα. τρεχουν 3 ενυδρεια με ψαρια, οποτε υλικα αρκετα. + 1 κουτα σιποραξ που εχω μαζεψει σιγα σιγα... τις τελευταιες μερες....
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ποσα τελειωνε μου εχεις πει για το ενυδρειο θυμασε??? τωρα ηρθε η σειρα μου!!!!! ΤΕΛΕΙΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ την ριζα περιμενω για να βαλω νεροοοοοο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-08-13 στις 06:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |