|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι ροδοσομοι θα γινουν 20 στα κοντα οταν τους αγορασα δεν ειχε αλλους το μαγαζι και λογο δουλειας δεν ξανα περασα και ετσι ειναι μονο 13.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο και χαλαρωτικο το ενυδρειο σου. Μπραβο!
Βεβαια, οταν αρχισουν να παιζουν φαπες ![]() Αληθεια, το νερο το μαλακωνεις με οσμωση ή τοσο δινει η βρυση σας εκει κατω?
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ομορφο το εχεις στήσει μπράβο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω φιλε μου!
------------------------- Παράθεση:
Εγω ελεγα να τους κανω 20 για να μην φορτωσω παρα πολυ το ενυδρειο αλλα βαζω 20 και αν δω οτι δεν εχω θεμα βαζω και αλλους.Το νερο ειναι απο οσμοση 4 σταδιων και βαζω 70% α/ο και 30 % προφιλτρα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γαβριλος : 12-08-13 στις 20:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το εκανες γαβριλο μπραβο.
![]() ![]() τους δισκους γιατι τους εβγαλες?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ενυδρείο!!
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το βιντεο και ωραια κοπαδιαζουν οι ροδοστομοι!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φιλτρο για 96 λιτρα κοινωνικο? | daimosth | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-10-12 00:52 |
400 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο. | Dream Waters | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 23-10-11 20:59 |
126 λιτρα κοινωνικο | theodarras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 23-11-09 23:35 |
96 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 04-10-08 08:20 |
κοινωνικο 112 λιτρα d.i.y. | fitilakias | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 30-09-08 17:00 |