|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει είσαι...προχώρα το
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατι ακομα πηγα σημερα σε ενα πετ σοπ και ειδα μαυρη χαλαζιακη αμμο και μου αρεσε,ενω μεχρι σημερα ειχα στο μυαλο μου να βαλω αμμο θαλασσης.Το θεμα ειναι η χαλαζιακη κανει;ειχα διαβασει οτι οι κιχλιδες θελουν αμμο για να καθαριζουν τα βραγχια τους και την χαλαζιακη την ειδα καπως αν και ηταν η μικροτερη κοκκομετρια που υπαρχει...τι λες χαλαζιακη ή θαλλασης;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν πάντως θέλεις κάτι φθηνό, κάνε μια επίσκεψη σε καταστήματα που πουλάνε υλικά για κήπους
Δεν ξέρω τι κοκκομμετρία ψάχνεις, αλλά σίγουρα θα δεις πολλά και διάφορα στα συγκεκριμένα καταστήματα Χαλαζιακή μαύρη Χαλαζιακή μπεζ Ποταμίσια άμμο κλπ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μαύρα, πράσινα,θαλασσί και ροζ....
δεν ταιριάζουν με τον βιότοπο αυτών των ψαριών, δεν μ' αρέσουν αισθητικά αλλά υπάρχει περίπτωση να επηρεάσουν και τον χρωματισμό κάποιων ψαριών (πχ τα λαμπίντο να έχουν μουντό, σκούρο χρώμα) ![]() Προτείνω να βάλεις ψιλή άμμο θαλάσσης (δωρεάν και στον κατάλληλο χρωματισμό). Από καθαρή παραλία και καλό πλύσιμο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη st@vros : 09-08-13 στις 18:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια στιγμή που χρησιμοποίησα ποταμίσια (ίσως επειδή ήταν πολύ ψιλή) μου φαινόταν σαν λάσπη και δεν μ' άρεσε οπτικά.
Υπάρχει περίπτωση από άποψη σύστασης να υπάρχει διαφορά ποταμίσιας-θαλασσινής (για τέτοιο ενυδρείο δεν μας απασχολεί). Η ποταμίσια μπορεί να είναι χαλαζιακής (ή πυριτικής) προέλευσης ενώ η θαλασσινή είναι κυρίως ασβεστολιθική. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι απαραίτητο.
Πάρε μια ψιλή (σαν ζάχαρη, όχι πούδρα) σε μπεζάκι και είσαι οκ (δεν πειράζει είπαμε αν είναι ποταμίσια ή θαλασσινή, στην περίπτωση μας) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλικια Labidos | Konstantin79 | Malawi | 2 | 23-07-11 11:27 |
ΓΕΝΝΑ LABIDOS | angelos7577 | Malawi | 9 | 21-07-09 23:02 |
μπουκωμα labidos? | Jacob | Malawi | 20 | 18-02-09 08:34 |
160 lt--> Labidos+Acei ή estherae;; | Moutralewn | Malawi | 12 | 06-12-07 10:17 |