|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αποψη μου ειναι οτι οι μονες τιμες που ευθυνονται στο (παιξιμο) των ψαριων ειναι η αμμωνια τα νιτρωδη και τα νιτρικα.Το λεω αυτο γιατι εχω κρατησει μονομαχο,cardinal,ροδοστομους σε σκληρο νερο και με το χερι στην καρδια σου λεω οτι δεν ειχαν αρωωστησει ουτε μια φορα και ειχαν τα ιδια χρωματα και τις συμπεριφορες που βλεπουμε σε βιντεο απο ενυδρεια με συνθηκες βιοτοπου.Αναπαραγωγη βεβαια δεν μπορεσα να κανω παρα μονο στους μονομαχους. Καλυτερα να σταματησουμς εδω γιατι η συζητηση αυτη εχει γινει πολλες φορες και δεν οδηγει πουθενα μιας και υπαρχουν πολλες αποψεις και χαλαμε και το θεμα του παιδιου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενα υπερφορτωμενο με βιοφορτιο, νερο ενος ενυδρειου, αυτα παθαινει, κι ας μη το γνωριζει το ψαρι. Εμεις θα επρεπε, οπως λεει και ο Κλεο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου επειδή μεγαλώνω ένα Ζευγάρι Oscar οι τροφές που τους δίνω και τους αρέσουν και τις τρώνε με όρεξη είναι :
SERA Viforno JBL Novo Tab JBL Novo Stick XL Δοκίμασε αυτές και μου λές |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσες να του πεις και σε τι ενυδρειο μεγαλωνεις τα τερατακια σου?
|
||||
|
||||
![]()
350lt αυτή την στιγμή και ετοιμάζομαι για ένα 480λτ σε λίγο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα για μεγαλωμα τετοιων ψαριων!!!!
|
||||
|
||||
![]()
οσο και να το συζητησουμε ακρη δε θα βγαλουμε.αυτο που ξερω ειναι οτι το καθε ψαρι εχει τις αναγκες του.η ακολουθουμε αυτο που προτεινεται απο σοβαρες σελιδες με προφιλ ψαριων βασισμενα σε σοβαρες επιστημονικες και εμπειρικες (απο χομπιστες) παρατηρησεις,η θα κανουμε τα "δικα μας".
ο καθενας διαλεγει και παιρνει. θα μπορουσα να πω κιεγω,ενταξει ειναι τα 120 λιτρα για τωρα,κ αργοτερα βλεπεις τι θα κανεις.αφου δεν τρωει αλλαξε τροφη... και σε 6 μηνες(η και λιγοτερο) τι θα κανει;θα ταιζει το ψαρι "μεριδες" μονομαχου για να μη μεγαλωνει κ να μη βρωμιζει;... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλιεργειες ζωντανων τροφων | 6981giwrgos | Διατροφή | 15 | 01-10-10 09:41 |
περι τροφων.. | dimis_george | Malawi | 5 | 25-11-09 13:05 |
Τι 'μαρκες' κατεψυγμενων τροφων ειναι καλες? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 27-02-05 14:03 |