|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράγματα..!
Θα παίξεις με τα led που έχεις ήδη;
|
||||
|
||||
![]()
Θα παραγκειλω 10βατα, γιατί αυτά που έχω είναι 3 και θα χρειαστω πολλά..
Στα 10βατα μπαινουν φακοί? και αν ναι τι να βάλω με ύψος 65-70?
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο διαρροές και μπαλώματα...
![]() για την ώρα τρέχει για λίγες μέρες με άνθρακα.. Έχει μείνει το σαμπ και το καπάκι.. Και περιμένω μια απάντηση για τα λεντ και τους φακούς ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα θα γινει για θαλασσινό!!!πολυ ωραια κατασκευη!! ανυπομονω να το δω τελειωμενο
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε, πολυ ομορφο!!!! αντε να γεμισει να το θαυμασουμε..!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το εννυδρείο γέμισε αλλα πάλι χάνει λίγο..
Το θέμα είναι οτι χάνει απο σημείο που δεν έχανε ποτέ.. Γενικά κάθε φορά που έχανε το άδειαζα, το μπάλωνα, και όταν το γέμιζα έχανε απο αλλού.. και πάντα απο την σιλικόνη.. Αυτό που σκέφτομαι είναι πως η σιλικόνη δεν κολλάει με την ρητήνη, και γι αυτό υπάρχουν οι διαρροές.. Πραγματικά δεν έχω το κουράγιο να το ξανα αδειάσω.. Αυτή την στιγμή χάνει περίπου 1 σφηνάκι τις 2 μέρες, και σήμερα άρχισε και απο ένα άλλο σημείο (πιθανον λόγω κρύου-συστολές-διαστολές) Περιμένω ιδέες.. Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι απλά να βρώ έναν τρόπο να μαζεύω το νερό που χάνει..
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρά ψάρια για μικρά ενυδρεία | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 18-05-11 08:17 |
μικρά guppy, μάλλον δεν τρώνε ! | smartcdi | Ζωοτόκα | 8 | 05-04-10 18:47 |
Χάνω τα ψάρια μου απο Ich, μάλλον... | dimitris155 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 27-02-09 10:12 |
Κατασκευή Ξύλινο καπάκι | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-07-05 18:23 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |